≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ: Ovnovi uživaju u svakom trenutku, Vodolije srećne u vezi

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas pokušajte da ostavite sve svoje obaveze negde po strani i prepustite se jednoj rasterećujućoj i opuštenoj atmosferi koja će vladati u vama i oko vas. Zgrabite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju ili provod.

BIK

Dan koji će biti ispunjen promenama i neočekivanim dešavanjima. Ne pravite suviše ozbiljne planove, jer će oni itekako biti podložni izmenama u poslednjem trenutku. No, kroz sve ovo se provlači vaša dobra energija i raspoloženje.

BLIZANCI

Vama je danas dobar trenutak da napravite dogovor sa prijateljima i da se izgubite što dalje možete od kuće. Iskoristite ovo vreme koje je pred vama za dobro raspoloženje u društvu osoba koje su vam drage. Provedite dan potpuno opušteno.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

RAK

Nemojte dozvoliti da vam misli o poslu ili o novcu kvare lepe trenutke. Bićete skloni da stvari vidite lošijima nego što to one zaista jesu, pa vam je potrebno društvo prijatelja da vas malo izvuče iz vaše statičnosti.

LAV

Slaba koncentracija tokom današnjeg dana jer ste previše okupirani nekim ličnim prioritetima, pa nećete obraćati pažnju na potrebe drugih....niti na to šta vam govore. Moguće je i da nekoga nenamerno uvredite svojim ponašanjem.

DEVICA

Prvi deo dana ćete verovatno prespavati i odmarati se od naporne sedmice koja je za vama. Zato je drugi deo dana samo vaš. Možete biti potaknuti nečijom inicijativom i pažnjom i sa ovom osobom se upustiti u flertovanje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA