DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ: Ribe čeka zanimljiv susret, Škorpije raspoložene za raspravu

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Preuzeli ste na sebe više nego što možete da odradite. Poslovno je ovo zahtevan dan nakon kog ćete biti mentalno iscrpljeni. Aktuelna su flertovanja i tajna komunikacija. Partner se ponaša zahtevno prema vama.

BIK

Dosta distrakcija, dosta situacija koje morate rešavati u hodu. Trudite se da svoj deo posla završite na vreme i jako vam smeta što vas ovo odvlači od posla ili dekoncentriše. Pokušavate da sakrijete koliko ste zainteresovani za nekog.

BLIZANCI

Dosta nervoze, jer ste očekivali da ćete danas jednu obavezu ili projekat privesti kraju, a ništa ne ide po planovima. Malo ste ćutljiviji nego inače u kontaktu sa voljenom osobom, pa se druga strana pita šta se sa vama dešava.

Mlad Mesec, mesec, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

RAK

Nekog sa posla sa kim ste inače bliski morate kritikovati zbog propusta i nemarnosti. Iako vam ovo teško pada, smatrate da je vreme da se usredsredi na svoje obaveze. Nerazumevanje između vas i voljene osobe.

LAV

Smatrate da možete ostvariti dobar dogovor, ali vam se nikako ne ukazuje prilika da to završite. Vi želite brzo, ali druga strana odugovlači. Ne odustajete od toga da pokrenete priču sa nekim ko vam je jako interesantan.

DEVICA

Neko će vam zamerkama pokvariti raspoloženje. Doduše, i vi umete biti vrlo kritični prema drugima, pa nemojte zameriti što vam uzvraćaju istom merom. Promenljivo raspoloženje prema partneru posledica je nemira u vama.

Video: Koji astrološki vredni radnici redovno trpe finansijsku nepravdu?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA