DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ: Rak menja poslovne planove, Škorpiju čekaju lepi emotivni momenti

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Devojka, žena, moda, naočare, žuta boja, majica, marama

Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas budite spremni na kompromise. Dosta toga će vas izbacivati iz takta, pa su prisutni nervoza, preterivanje i zahtevnost u odnosu sa drugima. Promena rutine ili izlazak sa prijateljima bi doprineli da emotivno sve ide kako treba.

BIK

U odnosu sa kolegama i na poslu teren je otvoren za žurbu i napete momente. No, vi ste dosta stabilni i mirni i verovatno ćete ovo uspeti da okrenete u svoju korist. U odnosu sa voljenom osobom ne budite naporni i tvrdoglavi.

BLIZANCI

Pokušaji da svima udovoljite vrlo brzo će vas umoriti kad shvatite da ne postižete ništa konkretnije. Okrenite se svojim prioriteteima. Mogućnost za avanturu, udvaranje ili aferu je otvorena. Sa partnerom povremene nesuglasice.

Horoskop, blizanci

Foto: Shutterstock

RAK

Obratite pažnju na odnos sa emotivnim partnerom i budite spremni na kompromisna rešenja. U poslovnom segmentu moraćete da promenite svoje planove i da se prilagodite drugima, što će vam teško pasti. Zahtevan dan.

LAV

Danas su mogući nesporazumi i razmimoilaženja. Poslovne obaveze oduzimaju vam previše vremena. Moguće je i da ćete potrošiti mnogo više nego što ste planirali. Sa voljenom osobom težak odnos u toku dana. Iskulirajte.

DEVICA

Dosta toga vam u poslovnom segmentu neće ići naruku, a moguće je i da ćete morati da platite neki trošak ili obavezu koju uopšte niste planirali. Emotivnom partneru je potrebna podrška, a vi niste  raspoloženi da biste mogli da mu izađete u susret.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA