Pomračenje "krvavog" Meseca u Škorpiji: Vreme je da zavirite u svoje srce

Ovaj aspekt na nebu, koji je retka pojava, odigraće se 16. maja

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Na nebu nas, kako astrolozi tvrde, 16. maja čeka jedan neobična i retka pojava - pomračenje punog, "krvavog" Meseca.

Ovaj pun mesec naziva se "krvavi", jer Mesec tokom ove pojave dobija crvenkastu nijansu. Smatra se da je ovo najmoćniji pun mesec, odnosno da nosi svu težinu svoje energije. Njegov uticaj možemo osetiti na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou, a efekti mogu trajati duže nego što očekujemo.

Svako pomračenje donosi događaje koji su neophodni za naš duhovni rast i razvoj. Iako se smatra da je ovaj aspekt  simbol velikih izazova i prepreka, svaka od njih je s razlogom tu, uči nas kojim putem bi trebalo da krenemo.

Pod uticajem ovog pomračenja imaćete potrebu da zatvorite određeno poglavlje vaših života. Sve se odigrava u tajanstvenom znaku Škorpije,  pa se možemo povući u sebe, dublje spoznavati svoje unutrašnje ja i osvestiti koliko smo autentični, koji su naši talenti, prednosti, posebnosti...

Škorpija je poznata da podstiče na transformaciju, ona je povezana i s energijom feniksa, koji ima sposobnost i moć da se uzdigne iz pepela.

Sada je pravi momenat da se povučete, malo osamite i zavirite u svoje srce. Možete pronaći zanimljive i vredne uvide koji podstiču duhovni rast. Postoji šansa da otkrijete svoj put, procenite svoje odnose i situacije u kojima se nalazite.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Kao simbol kraja, pomrčenje "krvavog" Meseca može nas inspirisati da odustanemo od nečega, da shvatimo kako nešto nije vredno, da bi to nešto trebalo otpustiti...

Pošto će i Merkur u doba ovog aspekta biti retrogradan, možda ćemo biti zbunjeni  kako da nađemo put da napredujemo u našim životima. Budite strpljivi i smirite se. Naš unutrašnji glas uvek zna put i možemo verovati da ćemo sve odgovore koji su nam potrebni dobiti na vreme.

Pod ovim pomračenjem Venera i Hiron će takođe biti usklađeni. Ova planetarna kombinacija može doneti isceljujuće vibracije koje pomažu da pronađemo iscjeljenje za rane iz prošlosti.

Neke rane se nikada ne mogu zalečiti, ali ispod ovog pomračenja kriju se umirujuće energije koje nas mogu podržati u potrazi za ravnotežom i snagom.

Ovu energiju možemo da koristimo svesno, tako što ćemo sebi postaviti cilj da okončamo sve negativno što nas je godinama mučilo, negativne misli, loše osećaje, strahove…

Pomračenja nas uvek vode do našeg sledećeg koraka, tako da nakon što postavimo svoju nameru, sledeća najbolja stvar koju možemo učiniti jeste da se predamo i verujemo.

Sada je trenutak da zavirite u svoje srce i otkrijete šta  je to u njemu vredno što bi trebalo  zadržati, a što zauvek pustiti iz života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA