U ova 4 horoskopska znaka rađaju se najgore svekrve: Teško njihovim snahama

Astrološki gledano, žene rođene u pojedinim znacima Zodijaka znaju da budu prilično teške i zahtevne u komunikaciji sa suprugama njihovih sinova

  • 11
Snaja i svekrva, porodica

Foto-ilustracija: Shutterstock

Kako astrolozi tvrde, neke devojke su prave su srećnice, jer imaju savršene svekrve s kojima se dobro slažu, ali ima i onih kojima majke njihovih partnera zagorčavaju život.

Za žene rođene u ova četiri znaka Zodijaka astrolozi kažu da su najgore svekrve.

1. Lav

Majke Lavovi vole pažnju svoje dece. Ako vide da njihovi sinovi provode mnogo vremena sa svojim partnerkama, moguće je da će se osećati zanemareno i pomalo ljubomorno.

U takvim slučajevima neke svekrve Lavice izazivaju nesporazume mladog bračnog para, koji vremenom mogu da dovedu do razdora u braku.

2. Strelac

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku mogu da budu zatvorene i proračunate kada se osećaju nesigurno, a to može da bude razlog da izazivaju probleme između sina i snahe. U tome ih je najlakše sprečiti tako što ćete im pokazati ljubav i zahvalnost, čime će se njihovo toksično ponašanje promeniti na bolje.

3. Jarac

Svekrve rođene u ovom zemljanom znaku nisu otvoreno agresivne, ali isto tako nikada neće poželeti da učestvuju u pomirenju sina i snahe.

Potajno uživaju u svađama i često ih prepričavaju rodbini do najsitnijih detalja. Žene Jarčevi su posesivne majke koje smatraju da nijedna devojka nije dovoljno dobra za njihovog savršenog sina.

4. Ribe

Svekrve rođene u ovom vodenom znaku ponekad imaju pasivno-agresivne sklonosti i mogu da provedu sate i sate u durenju. Poznate su po emocionalnim ucenama, a njihova deca osećaju kao da im "nešto duguju" i strahuju da ih ne povrede.

Svekrve Ribe uglavnom ne vole žene svojih sinova, jer smatraju da moraju da budu celog života kao majke "centar njihovog sveta".

Većina mladih snaha koje imaju svekrve rođene u znaku Riba provede život boreći se za pažnju svog supružnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leskovcanka

    15. maj 2022 | 18:41

    Jos jedan znak ste zaboravili... Device! Uzas svekrve, jos ako je muz edipovac, bezite ako ja nisam uspela!!!

  • Sinjorina

    15. maj 2022 | 20:47

    Moja svekrva je Devica i moja sestra isti ima svekrvu Devicu i kao da pričamo o istoj osobi one su manipulatorke velike,žrtve i mnogo lažu.A moja majka je Riba i ona je svekrva za poželeti moja snaja je obožava a i ja,korektna poštena,podrška uvek i srdacna ne meša se u ništa i uvek je tu za savet

  • Nera

    15. maj 2022 | 23:00

    Moja svekrva ima sva 4 horskopska znaka 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA