Počinje sezona Blizanaca: 10 zanimljivosti o najsnalažljivijem znaku Zodijaka

Bilo da je reč o ljubavi ili poslu, Blizanci će uvek naći način da dobiju ono što žele, a da ni na koga ne ostave loš utisak

  • 1
Blizanci, horoskop, zodijak, astrologija, devojke, žene Foto:Pixabay

Sutra, 21. maja, nastupa razdoblje kada Sunce ulazi u znak Blizanaca. Njihov uticaj osetiće se sve do 20. juna, kada Sunce bude ušlo u znak Raka.

Blizancima vlada planeta Merkur, inače poznata kao planeta komunikacije, pa nije čudno što su ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku poznati kao "brljivci".

Jedna od dominantnih osobina Blizanaca je radoznalost, na koju se nadovezuje brzo koračanje kroz život i neprestano učenje.

Zabavan i uvek spreman na intelektualni izazov, Blizanac je vatreni ljubavnik. On će provesti puno vremena sa različitim osobama dok ne pronađe onu pravu koja može da mu parira kako intelektom tako i energijom. Kada pronađe savršenog partnera, Blizanac će ga pratiti kroz ceo život.

Blizanac voli da razgovara i bude shvaćen, tako da je jedan od kvaliteta koji traži u drugim ljudima dobra komunikacija. Porodica im je važna, a vreme provedeno sa najbližim članovima im je dragoceno. 

Da biste bolje razumeli Blizance i komunicirali sa njima, predstavljamo vam 10 zanimljivosti o Blizancima koje bi trebalo da znate.

  1. Oni imaju način da sve reči preokrenu u svoju korist, tako da bi bilo potpuno beskorisno da pokušate da im se suprotstavite.
  2. Bliznaci obožavaju modu i lepu odeću.
  3. Njihov najveći unutrašnji sukob je taj što imaju dosta samopouzdanja, ali i puno nesigurnosti. Žele da budu okruženi ljudima, ali ne žele da otkriju sebe u pravom svetlu.
  4. Ako ih neko obmane, prevari i izda, jednostavno ga ostavljaju bez mnogo buke.
  5. Predstavnici ovog znaka obično mnogo pričaju ako se osećaju prijatno pored nekoga.
  6. Blizanci su veoma prilagodljivi. Od socijalnih situacija do promena u karijeri, mogu da se bave raznim stvarima.
  7. Obožavaju putovanja.
  8. Brzo opraštaju, ali teško zaboravljaju.
  9. Sarkazam je njihovo tajno oružje.
  10. Ne podnose laž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    20. maj 2022 | 23:03

    sveste u pravu koju pogledam i kazem lepu rec gledam u oci i skroziram ziveli blizanci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA