Pronađite svog idealnog partnera na osnovu vašeg horoskopskog znaka: Slede iznenađenja

Astrologija kaže da bi ovi znaci mogli biti vaš najbolji idealni partner prema vašem horoskopu

  • 3
horoskop zodijak astrologija Foto: Pixaabay

Astrologija na poseban način posmatra sve aktivnosti horoskopskih znakova, pa tako i njihove romantične trenutke. Smatra se da svaki znak Zodijaka ima svoj znak, u ljubavi kompatibilan.

Ovan

Imate snažan osećaj sopstvene vrednosti i želju da budete lideri. Potrebni suvam romantični partneri koji vam neće stati na put i koji će podsticati vaše spoljašnje izražavanje. Avanturista po prirodi, Strelac vam može biti odličan saputnik. Intelektualna i društvena moć Blizanaca i sposobnost Vage da se poveže sa drugima takođe dobro funkcionišu kada je veza u pitanju.

Bik

Metodični, ali tvrdoglavi, imate snažan osećaj sebe i onoga što želite. Potreban vam je partner koji razume i ceni aš tempo i strast. U pogledu stava, Jarac i Devica imaju mnogo toga zajedničkog sa vama: oboje cene stabilnost, posvećenost i racionalnost. Još jedna održiva opcija je Rak, koji karakteriše sličan nivo posvećenosti porodici i prijateljima.

Blizanci

Oni uživaju da se dobro zabavljaju i teško ih je prepoznati. Ići će kuda god ih put odvede, a potreban im je drug koji može da ih prati. Vaga se odlično slaže sa njima jer mogu da vide sve strane svake situacije. Vaga prepoznaje da ima više nego što se na prvi pogled čini. Strelac i Vodolija takođe dele njihovu intelektualnu radoznalost i istraživanje, prenosi Hindustantimes.com.

Rak

Tražite partnera koji deli iste ideale kao i vi sami. Više ste nego željni da budete rame za plakanje i osećatese sigurno u vezi koja vam nudi istu utehu. Dva veoma intuitivna i strastvena znaka, Škorpija i Ribe, duboko cene ljubav i odanost. Devica uživa u negovanju i negovanju pouzdanog saputnika kao što je Rak.

ljubav, par, partner, momak, devojka, livada Foto: Freepik/freepic.diller

Lav

Propadnici ovog znaka Zodijaka žude za društvom koliko i za odnosom sa značajnom osobom. Potreban im je partner koji je i voljan da se igra sa njima i koji je svestan i ceni njihove jedinstvene talente. Strelac i Blizanci dele Lavove ciljeve i entuzijazam, što ih čini odličnim spojem. Čak se i Vodolije dobro slažu jer pružaju pažnju kakvu Lav traži bez pitanja.

Devica

Važno vam je da pronađete partnera koji je čvrsta, brižna i moralna osoba i poštuje vaš pedantan pristup životu. Možete biti teški za razumevanje i smirivanje zbog svojih visokih standarda. Kada je u pitanju težak napor i postavljanje ciljeva, Jarac liči na Devicu. Bik i Škorpija takođe se dive i poštuju jedinstvenom kodeksu ponašanja Device i oboje mogu biti verni saveznici.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tebi

    27. maj 2022 | 23:07

    Tebi, koja si otišla odnela sreću, Tebi, koju volim i voleću!!

  • Ja

    28. maj 2022 | 03:15

    I tako... Po tri znaka svako sa svakim može. E do k

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA