Na nebu će 16. juna nastati dva izazovna aspekta: Kome će doneti prosperitet, a kome rasejanost

Nemojte biti previše naivni. Možete postati žrtva obmana i prevara

  • 1
horskop, astrologija, zodijak Foto; Pixabay

Na nebu će 16. juna nastati dva izazovna aspekta - Sunce trigon Saturn i Sunce kvadrat Neptun. Značenje ovih aspekata objašnjava nam astrolog Aleksandra Bjeljac.

Prvi aspekt nam ukazuje na to da moramo biti smireni, pošteni i sve tradicionalne vrednosti ispoštovati. Disciplinu, ozbiljnost i mudrost moramo nositi u sebi. Zato ne donosite odluke na brzinu i dobro sagledajte kome ćete ukazati poverenje.

Mnogi će potražiti pomoć od pouzdanih ljudi i samo ko zaista spozna ko je to, u ovom periodu može očekivati prosperitet i realizaciju svojih planova. Ozbiljan i trezven pogled na život, kao i blago zahlađenje odnosa sa vama bitnim ljudima, ne shvatajte kao nešto loše. Potrudite se da ostanete realni i racionalni.

Od ovog tranzita koristi mogu imati Vodolije i Lavovi.

Drugi aspekt 16. juna je veoma nepovoljan i može izdominirati nad prvim. Dakle, Sunce kvadrat Neptun će mnogima doneti rasejanost, pospanost i slabu volju.

Nemojte biti previše naivni. Možete postati žrtva obmana i prevara. Budite koncentrisani. Obratite pažnju kome se poveravate, u suprotnom mnoge tajne mogu biti otkrivene.

Mogući problemi u saobraćaju i oprez od konzumiranja opijata. Ne verujte svakome. Budite na oprezu. Pažljivo rukujte sa plinom i zapaljivim materijama.

Ostanite sabrani i naredne dane iskoristite za odmor i potrudite se da ovaj loš aspekt radi vama u korist. Opustite se uz sve što vam prija. Dakle, samo mudro i vreme poklonite vama dragim i samo bliskim i proverenim ljudima.

Svi rođeni u znaku Blizanaca, Device i Riba, budite oprezni u ovom danu, ali i narednim. Mogući problemi sa kardiovaskularnim sistemom i alergijama.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasha

    17. jun 2022 | 23:52

    Koji znakovi ce najvise osetiti aspekt sunce kvadrat neptun ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA