≫ 

Savršeni astro-parovi: Njihova ljubav će preživeti sve prepreke jer se ludački vole

Ako ste vaš partner i vi jedna od ove tri horoskopske kombinacije, onda ste pravi srećnici

  • 1
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Postoje ljubavne kombinacije u horoskopu čiji odnos prolazi kroz razna iskušenja, nailazi na prepreke, ali su oni dokaz da prava ljubav zaista pobeđuje sve jer im je srećan kraj zagarantovan.

Ovi horoskopski parovi se ludački vole, zajedno su nepobedivi i mogu da se bore protiv celog sveta.

Otkrijte koje su to ljubavne kombinacije u Zodijaku koje i pored brojnih komplikacija uvek ostanu nepobedive.

horoskop astrologija Zodijak Foto: Pixabay

Devica i Vodolija

U ovoj kombinaciji Vodolija je ta koja prva zapadne za oko Devici. Ona smišlja taktiku kako da joj privuče pažnju, jer kod pedantnih Devica sve je u planiranju i proračunima. Od svih oružja kojim raspolaže najbolje će upaliti Devičina duhovitost, jer Vodolija uvek pada na bogatstvo duše, a ne avione i kamione koji joj se nude.

Ovaj astro spoj je prilično neobičan, jer su prilično različiti po svojim pogledima na svet, ali hemija koja postoji između njih je toliko jaka, pa kao da sve to briše.

Strelac i Ribe

Još jedan astro par koji je na prvi pogled spoj nespojivog. Strelac je pravi osvajač kog ne zanimaju društvena pravila već se potpuno nekonvencionalno ponaša, dok Riba robuje mnogim predrasudama i istovremeno mašta o ljubavi iz bajke. Dok je ona povučena, on bez problema pokazuje svoju naklonost i želi da što pre dođe do konkretizacije njihovog odnosa.

On je više čulan, strastveni tip kom treba vremena da otkrije svu dubinu osećanja koja u njemu postoje, ali ga Riba neodoljivo privlači zbog svoje, gotovo detinje, romantične predstave o životu. Ona u njemu vidi oslonac i nekoga ko bi mogao da je vodi kroz život. Njemu će se to u prvo vreme veoma dopadati, ali vremenom će početi da ga guše njeni veliki i ozbiljni planovi u životu, jer ne zaboravite da on smatra da može da radi šta mu se prohte i da dođe i ode kad poželi.

snovi, ljubljenje, horoskop, Zodijak Foto: PIxabay

Lav i Vaga

Ovaj spoj je karakterističan po tome što ih vezuje duboko prijateljstvo na koje ni jedno ni drugo ne zaboravljaju čak ni u momentima kada očima ne mogu da se vide. Lav je veliki osvajač koji smatra da ne postoji osoba koja ne može da podlegne njegovom šarmu, ali kad naiđe na Vagu, shvatiće da mora da promeni pristup.

Zato će se prema njoj ophoditi pre svega zaštitnički i prijateljski. Biće mu potrebno više vremena, ali će uspeti da osvoji Vagino srce i smatraće da je tu kraj, a zapravo najznanimljivije tek tad počinje.

Pošto je on eksplozivne prirode i vrlo često samovoljan pa smatra da mu je sve dozvoljeno, Vaga će se često naći u ulozi njegovog glasa razuma i savetodavca da zastane i duboko udahne. Iako je Vaga smirenija, i ona će imati svoje epizode u kojima ne može da se izbori sa Lavovim temperamentom.

Video: Šta nam donosi Jupiter u znaku Ovna: Ovi znaci će biti miljenici neba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA