≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JUN: Blizancima bolja finansijska situacija, Rakovima slede velike promene

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop zodijak astrologija

Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Mlad Mesec u polju porodice, doma - otvoriće pred vama vreme kada ćete u ovim segmentima napraviti velike poteze i promene. Danas ćete se baš u domu osećati najbolje, a verovatno vas čekaju i neki lepi trenuci sa voljenom osobom.

BIK

Mlad Mesec u polju pokreta, komunikacije, kratkih putovanja, okoline pred vama će otvoriti period veće aktivnosti i angažovanja. Tokom dana očekujte mnogo obaveza, ali i veliku energiju koja će vam pomoći da sve obavite na vreme.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju novca, pa Blizanci mogu da očekuju period poboljšanih materijalnih i poslovnih prilika. Danas pojačana energija na poslu, dosta dešavanja u kojima moežete da pokažete svoju praktičnost i preduzimljivost.

RAK

Mlad Mesec je u vašem znaku, pa očekujte da se pred vama otvara period promena, vezanih za emotivni I poslovni status. Danas ste komunikativni, spremni na dogovor i voljni da se prilagodite jer vam je na pameti i lična ali i poslovna dobrobit.

LAV

Večerašnji mlad Mesec u polju podsvesti pokazuje da je pred vama vreme kada ćete razmišljati unapred i biti preorijentisani na planove, spremni da sačekate pravi momenat za delovanje. Dobro raspoloženje i sigurnost u kontaktima sa drugima.

DEVICA

Mlad Mesec u vašem polju prijatelja, kontakata, veza – pa očekujte da se pred vama otvori period kada će vam drugi ljudi biti na usluzi i pomoći. Danas ste u odličnom raspoloženju, naročito otvoreni za emotivna iskustva sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA