≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUN: Ribe zatrpane poslovnim obavezama, Device uživaju u ljubavi

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija

Foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas budite pametni, strpljivi i dobro izanalizirajte svaki potez. Ovaj dan donosi mnogo mogućnosti, ali su i opcije za greške i propuste otvorene, zato uključite racio, a ne impuls. Zato ćete partnera iznenaditi lepim postupcima i inicijativom.

BIK

Dosta toga vam je na pameti, pa ćete imati problem usklađivanja sa saradnicima. Neke stvari će vas dekoncentrisati, pa se dobro organizujte. Imate osećaj da je odnos sa partnerom postao previše statičan i monoton.

BLIZANCI

Neke stvari ćete morati da ispravljate u hodu. Na svu sreću, pa ste dosta ubedljivi i umećete da animirate druge da vam priteknu u pomoć. Suviše ste usmereni na sebe i ne primećujete da partneru neke stvari smetaju kod vas.

horoskop, zodijak, astrologija

Foto Pixabay

RAK

Bićete dosta kritički nastrojeni prema ljudima sa kojima budete dolazili u kontakt. Ne stvarajte pogrešnu sliku o sebi svojim trenutnim (ne)raspoloženjem. Danas možete napraviti greške u odnosu sa voljenom osobom. Pokažite joj ljubav.

LAV

Danas morate biti u prilagodljivom fazonu ukoliko imate nameru da ostvarite jedan dogovor. Usklađivanje sa drugima je neophodno. Vaše ponašanje u odnosu sa voljenom osobom je intenzivno – možete iznenaditi partnera inicijativom.

DEVICA

Moguće je da ste obećali da ćete nešto završiti i to smetnuli sa uma. Nije vaš običaj da kršite obećanja, ali suviše ste bili obuzeti drugim stvarima. Popravite ovaj nepovoljan utisak. Uživate u ljubavi sa voljenom osobom i imate veoma korektan odnos.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA