≫ 

Ova sedmica je posebno važna za Blizance i Device, kao i Ovnove i Škorpije. Šta čeka ostale znakove?

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Blizanaca koji najavljuje sedmicu dešavanja na polju komunikacije, odluka, važnih pregovore, razmenu informacija, saznanja i novina. Mesec u konjukciji sa Merkurom pojačava na maksimum ova dešavanja, pa iskoristite ponedeljak da obavite najvažnije razgovore i pokrenete svoje ideje i planove.

Moguća su kraća putovanja, izleti kao i važne informacije koje dolaze do vas. Trudite se da budete što laganiji u komunikaciji sa drugima i ne opterećujte se brigama. Više se okrenite lakoći, igri, a razgovor osvojite smehom i vedrim temama.

Kao preko noći atmosfera se već u utorak ujutro može promeniti. Dočekuju vas brige, prepreke, teže vam je da se razbudite i osećate umor i pritisak. To se može protezati tokom čitavog dana. Kao da vam je sav teret pao na leđa i imate brige. Jutarnje informacije kao i vaši osećaju mogu biti zbunjujući i konfuzni, te ne verujte svemu što vidite, čujete ili osetite tog jutra. Planeta Neptun upravo ovog jutra kreće retrogradno nakon više meseci. Čudni osećaji, intuicija i nedostatak fokusa prati ovaj dan. Takođe, moguć je pad imuniteta i iscrpljenost, pa povedite više računa o sebi.

Ovog dana imamo aspekt između Marsa i Saturna, što i te kako donosi nalet sudbine i sudbinskih dešavanja. Mnoge okolnosti mogu delovati frustrirajuće, ali je važno prihvatiti odgovornost za svoja dela i postupke, kako sada tako i iz prošlosti. Ovaj aspekt donosi promene u zakonu. Jako budite oprezni, tačni i precizni i poštujte zakon i vreme.

U sredu je naglašena emotivnost, posebno kroz komunikaciju. Lako puštate suze, vraćate se u prošlost. Reakcije su vam mnogo burnije jer ste osetljivi i ranjivi. Neka situacija donosi okidač bolnih sećanja i izliva emocija. Lako možete preterati, pa kompenzovati negativna osećanja i stanja šopingom ili neumerenošću u jelu ili piću. Povlačite se u sebe i prija vam samo najbliskije okruženje, kao što je porodica. Ovaj dan nosi povoljne vesti kao što su trudnoće, veridbe, venčanja, a lako možete imati i neki finansijski dobitak ili priliku za aktivaciju istih.

Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. Ovog jutra imamo i mladi mesec u znaku Raka, jedan od najemotivnijih meseci koji donose aktivaciju na polju nekretnine, zemljišta, porodice ili privatnog biznisa. Ljudi su generalno osetljiviji ovog dana. Mogući su problemi sa stomakom ili nekim članom porodice.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

U četvrtak se i dalje nastavljaju iste teme kao i u sredu. Samo što su ovog dana naglašeniji i ulasci u konflikte i nesporazume. Posebno u večernjim satima dolazi do strahova unutar porodice i najbliskijih osoba. Neko lako može da plane i da se istrese upravo na nekoga ko je slabiji. Neko pokušava da manipuliše što u vama izaziva negativnu reakciju. Brige u vezi nekog člana porodice. Nagle selidbe i rastanci koji izazivaju bol. Povucite se i distancirajte što više. Treba vam mir i sigurnost a to ćete pronaći unutar svog doma i sa najbližima.

U petak se budi ego i naglašava ličnost što će doneti potrebu da se izađe u polje javnosti, obelodane osećanja ili ozvaniči neka situacija. Ovaj dan nosi veliki optimizam, pa organizujte neko druženje ili zabavu. Idite na javno mesto. Imate više hrabrosti i samopouzdanja da pokažete šta osećate ili šta vam je potrebno. Očekujte povoljne vesti, mogućnost za ekspanziju vašeg brenda, popularizaciju i isticanje vaših kvaliteta. Povoljno je za javne nastupe i traženje većeg kvaliteta.

U subotu imamo dva izazovna i jedan povoljan aspekt. Merkur u kvadratu sa Neptunom donosi nejanoće u komunikaciji, probleme u saobraćaju, posebno usled magle, kiše ili oluje. Takođe, obratite pažnju na unos alkohola ovog dana. Ukoliko pijete neke lekove, izbegavajte upravljanje mašinama i vozilima. Merkur u trigonu sa Saturnom donosi brige, teške misli, zadatke i lekcije, ali i disciplinu i fokus, pa je ovaj aspekt idealan za naporne umne i fizičke poslove.

Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Ovaj dan donosi susret sa prošlim iskustvima i odnosima iz prošlosti. Potrebno je pogledati neki stari odnos i pogledati ga drugim očima; pronaći smisao i svrhu u postojanju bilo kakve prepreke ili odlaganja. Ovde su vreme i strpljenje od ključnog značaja. Mars u kvadratu sa Plutonom donosi svađe, oružane sukobe, eksplozije i stradanja. Potrebno je biti veoma oprezan u društvu agresivnih ili opasnih ljudi.

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz znak Device, u dobrom aspektu sa Suncem, što vam može doneti stabilnost i mir, kao i sklad između misli i emocija. Ipak, Mesec u kvadratu sa Venerom donosi nezadovoljstvo raznim sitnicama.

Bićete više kritični. Opteretiće vas analiza, misli kojih ne možete da se oslobodite. To će rezultirati pronalaskom milion detalja i malih stvari koji vas iritiraju. Opterećeni ste zdravljem i čistoćom. Moguće je da ćete nedelju provesti radno ili opterećeni predstojećim obavezama. Stomak je osetljiv, posebno creva. Pazite šta jedete.

Ova sedmica je posebno važna za Blizance i Device, kao i Ovnove i Škorpije.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA