≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL: Bik upoznaje potencijalnog partnera, Ribe dobijaju važne informacije

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop zodijak astrologija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

U prepodnevnim satima vodite računa o koncentraciji, jer ste rastrojeni i moguće su greške u radu. Proverite sve dva puta da biste mogli da ispravite na vreme. Popodne vam sledi susret sa emotivnim partnerom, zajednički izlazak.

BIK

Dosta naporan, ali plodonosan dan je pred vama. Rešićete neporazum sa saradnikom ili kolegom. Popodne je savršeno za emotivne kontakte. Pojedini čak mogu upoznati novu osobu u šetnji ili odlasku u kafić, restoran sa prijateljima.

BLIZANCI

U nekom ste "praznom hodu" sa poslom u prepodnevnim satima, pa će vam biti potrebno vremena da se usredsredite na obaveze. Jako razmišljate o nekom ko vas interesuje, planirate da se pokrenete i ostvarite kontakt, ali odlažete.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

RAK

Koristite ovaj dan da odradite sve ono što vam je hitno ili sa čime kasnite, jer je pravi trenutak da neke obaveze zatvorite. Partner povremeno pokazuje ljubomoru ili vas pritiska svoji ponašanjem. Za sada ne reagujete, nadajući se promeni.

LAV

Pregurali ste veliku poslovnu obavezu ili skinuli brigu sa vrata i osećate se pomalo "izduvano". Niste u spremni za velike poslovne aktivnosti, pa ćete se uglavnom čekati kraj radnog vremena. Moguća su tajna dopisivanja, komunikacija, porukice.

DEVICA

Danas će vas neko od kolega moliti za uslugu. Verovatno je da ćete morati da preuzmete deo obaveza koje nisu vaše. I pored toga što će vas radni dan iscrpeti, ipak ćete imati dovoljno razumevanja za partnerove potrebe za bliskošću.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA