MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2022: Vaga rešava probleme na poslu, Jarca čeka sudbinska promena u ljubavi

Položaj planeta donosi pregršt izazova na mnogim poljima svim znacima Zodijaka

  • 1
voda camac more leto

Pixabay.com

Prvi mesec u drugoj polovini kalendarske 2022. godine obeležiće zanimljivi aspekti i tranziti. Kako najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac, Mars ulazi u znak Bika, a Merkur prelazi u znak Blizanaca.

Od 10. jula predstoje sudbinske promene. Uran će biti u konjukciji sa severnim čvorom. Položaj planeta donosi pregršt izazova na mnogim poljima.

Ovan

Ovan letnji horoskop

Foto Pixabay

 

Posao: Prva polovina meseca može doneti povećane troškove. Moguće su promene na polju posla, kao i započinjanje honorarnog posla. Ipak, budite oprezni kada su finansije u pitanju. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi dosta druženja i lepih poznanstava. Stabilizaciju na emotivnom polju očekujte u drugoj polovini meseca. Mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu sa nekim iz vašeg okruženja.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Možete raditi na promeni starih navika.

Bik

Bik letnji horoskop

Foto Pixabay

 

Posao: Prva polovina meseca odlična je za sve vrste dogovora i pregovora. Sve ćete završavati "u hodu". Pred vama je uspešan mesec kada je posao u pitanju. Takođe, otvorena je mogućnost odlaska na kraća putovanja.

Ljubav: Svima koji su duže sami idealan mesec za upoznavanje bitne osobe. Mnogima predstoji planiranje zajedničkog života i porodice. Zauzetima je savet da izbegavaju sukobe i pokažu razumevanje kada je voljena osoba u pitanju.

Zdravlje: Bićete puni energije. Snaga vam se vraća. Samo manje nervoze. Opuštajte se kada god vam se ukaže prilika za to.

Blizanci

Posao: Sve što vas je opterećivalo prolazi, samo pokažite malo strpljenja. Moguće je da ćete prihvatiti dodatne poslove. Pred vama je svakako dinamičan period. Finansije stabilne.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi novitete, druženja i dosta lepih trenutaka na ovom polju. Druga polovina meseca donosi oslobađanja od svega što nije bilo kvalitetno. Kod zauzetih je situacija na emotivnom planu stabilna.

Zdravlje: Pomalo ste konfuzni i napeti. Radite na otklanjanju umora, više se odmarajte.

Rak

Posao: Očekuje vas realizacija planova, kao i dosta poznanstava sa osobama koje će vam biti od koristi. Zadovoljni ste kada je ovo polje u pitanju.

Ljubav: Budite spremni na to da ćete upoznati mnogo kvalitetnih ljudi u ovom mesecu. Mnogi od vas će ostvariti želje i biti emotivno ispunjeni. Zauzeti će uživati sa voljenom osobom.

Zdravlje: Puni ste energije. Priuštite sebi odlazak odmor koji će vam dodatno uvećati energiju za mesece koji dolaze.

Lav

Lav letnji horoskop

Foto Pixabay

Posao: Prva polovina meseca mogla bi da bude turbuletna. Izbegavajte sukobe sa saradnicima i kolegama. Svi nestabilni poslovi se mogu prekinuti. Druga polovina meseca stabilnija.

Ljubav: Prolazno nezadovoljstvo na ovom polju. Druga polovina meseca vam donosi stabilizaciju i mogućnost ulaska u lepu vezu. Ukoliko ste u vezi ili braku, izbegavajte konflikte sa voljenom osobom.

Zdravlje: Slaba koncentracija. Biće vam potrebno više sna, pa iskoristite slobodno vreme za odmor.

Devica

Posao: Odličan poslovni period. Dosta dogovora i pregovora svima koji ste povezani sa inostranstvom. Bićete zadovoljni svojom finansijskom situacijom. Drugu polovinu meseca iskoristite za odmor.

Ljubav: Sve nekvalitetne veze se mogu prekinuti u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca donosi zadovoljstvo i lepe emotivne trenutke sa voljenom osobom. Moguće nekima i planiranje ili proširenje porodice.

Zdravlje: Puni ste energije. Više se krećite. Prolazni problemi sa koštanim sistemom i hormonima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA