3 znaka Zodijaka koja će poželeti da prespavaju ceo jul: Proverite da li ste među njima

Više planeta u retrogradnom hodu postaviće teške zadatke pripadnicima pojedinih horoskopskih znakova

  • 1
Horoskop, Ribe

Foto: Shutterstock

Tokom jula čak četiri planete će biti u retrogradnom hodu - Saturn, Neptun, Pluton i Hiron, a to, najavljuju astrolozi, može da bude izuzetno izazovno za pripadnike tri znaka Zodijaka.

Dok će Bikovima i Rakovima konačno krenuti na mnogim poljima, a Škorpije zadovoljno trljati ruke jer im planetarni aspekti najavljuju sjajan mesec, dotle će Vage, Vodolije i Ribe biti na velikim iskušenjima, a često će im se tokom jula dešavati da požele samo da prespavaju do 1. avgusta.

Naime, pripadnici ova tri horoskopska znaka biće izazvani da izleče neke stare rane, da nauče lekcije koje su preskočili i da se oproste od nekih ponašanja koja im nisu donosila ništa dobro, ali jednostavno nisu znali kako da ih se otarase.

1. Vaga

Sunce u Lavu će vas naterati da otkrijete o sebi neke stvari koje vam neće prijati. Ma koliko će vam se činiti da je to poslednja stvar koja vam je ovog leta potrebna, ispostaviće se da će to suočavanje za vas biti lekovito.

Planetarni aspekti najavljuju da će mnoge Vage ovog jula morati da skinu “ružičaste naočare” i konačno odrastu na svim poljima - počev od ljubavi, preko prijateljskih odnosa, familijarnih relacija…

Da će biti lako - neće, ali da će biti korisno uverićete se već u prvim danima avgusta. Nebo će vas nagraditi za iskazanu hrabrost i odvažnost i doneti vam u život ono za čim ste dugo čeznuli.

2. Vodolija

Većinu pripadnika ovog vazdušnog znaka čekaju teške životne lekcije koje će morati da savladaju. Planeta Saturn kao učitelj (za neke i mučitelj) pruža još jednu šansu da se dobro zagledate u sebe i osvestite uzroke poteza koje ste povlačili u poslednjih godinu dana. Posledice ste već osetili i niste ih prihvatili raširenih ruku.

Retrogradni hod četiri planete tokom jula nateraće Vodolije da preispitaju prioritete u životu, da se suoče sa potisnutim emocijama, da prihvate odgovornost za ono što su učinile (ili nisu učinile) i da pre svega budu iskrene prema sebi. Čim savladaju ove lekcije, pred njima će se ukazati obilje novih mogućnosti, ali i perspektiva kako da u sadašnjim okolnostima maksimalno uživaju.

Ribe

Položaj planeta najavljuje da će osobe rođene u ovom vodenom znaku tokom jula biti ne samo preopterećene poslom, već i da će ih preplaviti osećaj neadekvatnosti na radnom mestu. Ribe će iznova početi da sumnjaju u sebe i svoje sposobnosti. Rezultat ovakvih razmišljanja su neizbežne frustracije koje bi mogle da eskaliraju kroz epizode iznenadnog plača i povlačenja u sebe.

Osamljivanje bi moglo da bude od koristi osobama u ovom znaku, ali ne sme da traje duže od nekoliko sati. Ribama je neophodan neko ko će ih podsetiti koliko su do sada postigle u životu i zašto nemaju razloga da sumnjaju u sebe i svoje sposobnosti.

Taj neko mogao bi da bude i osoba koja Ribama želi emotivno da se približi, ali one to verovatno zbog plivanja u okeanu očaja neće ni primetiti… Sve do avgusta, kada bi moglo da dođe do velikog preokreta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA