≫ 

Rakovi spremni da pokore svet, Lavovima je Mars u polju karijere i posla

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 4. do 10. jula 2022. godine

  • 0
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

OVAN

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Ulazak Marsa u znak Bika od utorka, može kod vas pokrenuti talas hedonizma i potrebu za više uživanja u kaloričnijoj i bogatijoj ishani. Samo nemojte preterivati i pokušajte da bazirate ishranu na povrću.

Ljubav

Emotivna kolebanja i oscilacije mogu obeležiti prva dva dana neredne sedmice. Bračni, porodični, ljubavni odnosi u ova će dva dana pretrpeti rolerkoster osećanja, strahova, besa, strasti, izvlačenja pitanja i osoba iz prošlosti. U tom su periodu jako bitne vaše reakcije, odnosno to kako ćete i da li ćete odreagovati na problem, provokaciju. Jer, na ivici ste živaca. Ako izbrojite do deset naći ćete pravo rešenje. Ostatak nedelje je dobar, sem vikenda kada se možete posvađati sa članom porodice. Slobodni, pored prošlosti, koja je primarna, za vas su otvoreni flert i avantura i na dalje.

Posao

Iscediće vas neke situacije u prvih par dana sedmice koja je pred nama. Ulazite u fazu lošijih odnosa sa nadređenima i pritisaka koje možete trpeti sa njihove strane. Takođe, možete impulsivno reagovati ukoliko nešto ne bude išlo po vašim planovima. Sa nešto više volje i truda sa vaše strane, komunikacija sa saradnicima će funkcionisati. Ulazak vašeg vladara Marsa u znak Bika govori da stupate u period u kojem će sve ono što je vezano za finansije biti u fokusu kod vas. Biće više novca, borićete se za to.

Zdravlje

Trebalo bi više obratiti pažnju na način ishrane, jer su mogući jači stomačni problemi.

BIK

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Teško ćete odolevati omiljenoj hrani. Ipak, bilo bi dobro da u ovom periodu budete umereniji i  da ishranu bazirate na povrću, uz dodatak mesa, jaja ili ribe.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom varira. Čas postoji tenzija, uzburkane misli, napetost u vama i u odnosu, a čas sve funkcioniše lagano i opušteno, kao da nikakvih briga ni kao par, a ni samostalno nemate. Neki zajednički planovi će polako početi da izlaze na dnevni red. Najpre oni koji se vezuju za putovanje i odmor. Oboma vam je sada ovo potrebno i donelo bi vam rasterećenje. Slobodni Bikovi - u periodu ste obnove komunikacije sa bivšim simpatijama, ljubavima, poznanicima, prijateljima. Ali isto tako, u periodu ste kada se možete pokrenuti ka osobi koja vas interesuje, kao i ona prema vama.

Posao

Sam početak nedelje može doneti zategnutiju atmosferu na poslu. Možda komunikacija neće ići kako treba, možda će nadređeni opet imati neku „genijalnu“ ideju koja uključuje baš vas, možda ćete otkriti da je neko od kolega pričao ili radio protiv vas i tako dalje i tako dalje. Šta god da je, ovo je situacija koja se brzo smiruje i rešava. Ulazak Marsa u vaš znak pokazuje da ćete u narednom periodu umeti da usmerite svoje snage baš na ono što vam donosi korist, da ćete umeti da se borite za sebe.

Zdravlje

Osetljivost grla, mogući manji problemi sa žlezdama i hormonima.

BLIZANCI

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Nemojte dozvoliti sebi da jedete na preskok i potrudite se da vaša ishrana bude raznovrsna. Bez konzervi, brze hrane, bez usputnih zalogaja. Dosta zeleniša i voća, umereno sa mlečnim proizvodima.

Ljubav

Možete brzo i lako isprovocirati partnera, ali ćete još brže i lakše uspevati da stvari ponovo vratite u normalu. Neka vaša detinjasta i promenljiva ponašanja mogu ići na živce dragom vam biću, ali vi ste trenutno više nego sposobni da situaciju okrenete u svoju korist. Za vas se i dalje nastavlja period lakoće i opuštencije. Gledajte da svaki minut iskoristite da vam bude lepo sa voljenom osobom i da se povežete još više. Slobodni - ulaskom Merkura u znak Raka postaćete sentimentalniji i osetljiviji. Lako će vam se misli (a možda i dela) vraćati u prošlost. Nove šanse takođe postoje. Vi birajte gde ćete.

Posao

Verovatno ćete se više finansijski istrošiti u ovoj sedmici, a moguće je i da ćete nekim svojim potezima uspeti da sami sebi izbijete deo zarade iz džepa. No, s druge strane, prilivi će nastaviti da dolaze, možda i u većoj meri nego inače, a moguće je i da ćete naplatiti neko zaostalo potraživanje ili dugovanje. Tako da će se troškovi i prilivi ipak na kraju izbalansirati. Generalno i dalje ste u dobroj poslovnoj energiji, samo više pažnje posvetite odnosu sa saradnicima i nadređenima. Nešto lošija komunikacija sa njima.

Zdravlje

Osetljivost stomačnog dela. Mogućnost prehlada i alergija.

RAK

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Apetiti su kod vas još uvek pojačani, ali ćete ih lakše držati pod kontrolom tokom ove nedelje. Tek s vremena na vreme ćete se opustiti, onda kada je na stolu vaša omiljena hrana.

Ljubav

Ulaskom Merkura u vaš znak u utorak – istine koje ste skrivali sami od sebe (ili za koje ste mislili da ih partner skriva od vas) osvetliće se i pokazaće se. Ono o čemu ste razmišljali u prethodnom periodu, možda planirali da porazgovarate sa partnerom o tome, sada ćete verovatno i iskazati. Iz vas će izbiti emocije koje ćete sada umeti da pretočite u reči i postupke. Otvorićete se i reći partneru ono što vam leži na srcu. Šta će to doneti? Vama - definitivno olakšanje, a vašem odnosu, e, to već zavisi od natalnih postavki kod oboje. Slobodni - kontakt, komunikacija, susret sa nekim će vas zbuniti i uzbuniti.

Posao

Napunjeni novom energijom, novim/starim idejama i novim elanom – zakoračićete u ovu nedelju spremni da pokorite svet. Dobro, ako to pokoravanje sveta ne može, a ono makar da jače pokrenete i sebe, ali i sve ostalo što se vezuje za posao. Mars iz znaka Bika će vam davati podršku – dobijaćete je kroz one koji vas savetuju, podržavaju, usmeravaju, guraju napred ka vašim ciljevima. Neka vaši potezi ne budu impulsivni i nagli - ne pravite tenziju sa onima sa kojima radite. Finansije - previše troškova.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, meteoropatske tegobe.

LAV

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Nakon perioda u kojem su grickalice i  brza hrana bili na prvom mestu, sada ste u danima kada ćete hteti nešto "konkretnije". Najpre meso u svim varijantama i oblicima.

Ljubav

Dokle god se uživa, šali, druži, zabavlja, dokle god se na dnevni red iznose lagane, neopterećujuće teme vaš partner i vi ćete biti sjajno. A oboje ćete se truditi da ništa ne izađe van ovih okvira, to jest da se ne zakopa malo dublje po odnosu, da se ne načnu osetljiva pitanja. A i voljenoj osobi i vama podsvest radi punom parom. Šta li muljate po njoj, šta se pitate i preispitujete, šta vas to muči, Bog sveti zna. I vas dvoje, naravno. Slobodni Lavovi – neko vam se smestio u misli. I koliko god želeli da te misli potisnete, one se kao za baksuz uvek vraćaju. Rovare vam po glavi i bodu vas u osećanja, grickaju vas iznutra.

Posao

I evo od utorka Marsa u vašem polju karijere, posla. Da nagovesti da vreme opuštencije neće moći da potraje večno i da ćete vrlo brzo morati istinski da se posvetite poslu, da konačno uhvatite pravac. Planovi su vam fenomenalni, ali je realizacija do sada bila, pa prilično slaba. Postoji tendencija da će se ta realizacija poboljšati, ali to neće ići opušteno i lagodno, čeka vas mnogo truda i posla u narednom periodu. Vreme za prave aktivnosti se približava, uhvatite još malo od leta i odmora, pa da počnemo...

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem.

DEVICA

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Ukoliko budete jeli brzinski, s nogu – itekako su mogući problemi sa probavom i bolovi u stomaku. Pronađite vreme za dobar i kvalitetan obrok, najbolje u krugu porodice ili onih koje volite.

Ljubav

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Raka u utorak će vam prijati. Slobodnima će doneti lepe kontakte, druženje, stare i nove prijatelje, izlaske, pojačane društvene aktivnosti. Probudiće emocije, probudiće želje. Možda te emocije i te želje nećete moći sada da ostvarite na onaj način na koji želite, ali ipak ćete se osećati dobro. Zauzete Device – vi gurate u pravcu emocija i bliskosti, a partner trenutno baš i nije u tom fazonu, više je zainteresovan da vam oboma podari dobar provod nego za romantična šaputanja. Malo se uskladite, pa podelite vreme – da bude dovoljno i romantike, ali i akcije i provoda.

Posao

Dobre vesti i povoljne informacije će obeležiti ovu nedelju, čak i ako prvih par dana budu naporni po vas. Autoriteti i nadređeni jesu na vašoj strani i od njih ćete imati veliku podršku i podstrek. Vaše planove i namere možete početi da ostvarujete od ove sedmice, ali ćete ipak neke detalje morati da korigujete ili da vi funkcionišete drugačije nego do sada. Ne držite se striktno odluka koje ste doneli, već ako je potrebno – menjajte ih u hodu. Finansijski segment je stabilan, i pored pojačanih troškova.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema. Alergije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA