Ova 3 horoskopska znaka ne znaju da čuvaju tajne: Za njih su one tek anegdote za prepričavanje u društvu

Za koga važi da su tračare Zodijaka?

  • 0
Tajne, tajna, šaputanje Foto: Pexels

Dok se sa nekim prijateljima osećamo toliko slobodno da im možemo poveriti sve naše najdublje tajne, svi mi imamo tog jednog prijatelja kome se desi da se nekada nenamerno "izlane". Ili se iza te spontanosti ipak krije neka loša namera?

Šta neke ljude čini tako nemilosrdnim? Odgovor bi mogao biti u njihovom horoskopskom znaku. Naravno, ovo su samo predispozicije, nije nužno da će svaki vaš prijatelj rođen u ovom znaku biti "izdajnik", ali vredi znati sa kim treba biti na oprezu, piše "Purewow".

1. Strelac 

Kao filozofi Zodijaka, Strelčevi se manje bave činjenicama, a više istinom. Žele da dođu do srži stvari. Ovi živahni, intenzivni i harizmatični ljudi poznati su po svojim veštinama pripovedanja i vole da preteruju i pojačavaju dramu. Budite oprezni kada im kažete nešto što treba da ostane poverljivo, jer ako je to dovoljno dobra priča, oni ne mogu a da je ne podele kao anegdotu.

2. Blizanci 

Blizanci su tračare Zodijaka, tako da, naravno, apsolutno ne mogu da drže jezik za zubima. Njihova vladajuća planeta je Merkur - glasnik i to je ono što oni žele da rade - da komuniciraju! Iako su izvor svake zabave i znaju da naprave atmosferu, ne bi trebalo da budu uključeni u planiranje nekog velikog iznenađenja. Nije da žele da ga unište svima, oni samo vole da igraju po svojim pravilima. Da, oni su oprezni sa informacijama koje su ozbiljne, ali ako su zabavne, onda će "proliti čaj".

3. Devica 

Devicom takođe vlada komunikaciona planeta Merkur i oni apsolutno vole da budu uključene u svaku priču. Poput Riba, Device imaju tendenciju da se umešaju u živote drugih ljudi. Ali dok Ribe često mogu biti previše nesebične, Device mogu biti previše sebične. Device imaju tendenciju da se previše upliću u vaš život. One misle da znaju šta je ispravno za vas i da će ukazati na vaše greške. Misle da one najbolje znaju i ako misle da je deljenje vaše tajne sa drugima ispravno, onda će to bez oklevanja učiniti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA