MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2022. GODINE: Ribe i Rakove čeka nova ljubav, a Ovna sreća u poslu

Položaj planeta donosi pregršt izazova na mnogim poljima svim znacima Zodijaka

  • 0
Devojka, žena, bluza, moda Foto: Shutterstock

Ovaj mesec donosi bitne promene kada su planete i aspekti u pitanju. Sunce 23. avgusta ulazi u znak Device, Merkur će biti prvi koji će promeniti svoje sedište i ući u svoju kuću i mesto gde se lepo oseća.

Kako najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac, Mars 20. avgusta ulazi u znak Blizanaca, a i Venera prelazi u znak Lava. Mnogima će promeniti način odnosa prema stvarima koje su ih opterećivale. Logika i razum će preovladati kod mnogih. Isto tako očekujte lepih druženja i putovanja koja će obeležiti ovaj mesec.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Prva polovina meseca vam donosi borbu i povećanu energiju kada su zarada i posao u pitanju. Bićete aktivni i zadovoljni svojim finansijama, ali se potrudite koliko je moguće da se ne prefosirate. Druga polovina meseca donosi nove originalne ideje, ali oprez od iscrpljenosti. Pred vama su brze odluke koje će vam biti od koristi.

Ljubav: Prva polovina meseca vam donosi zadovoljstva i uživanja na ovom polju. Moguće je lepo poznastvo ili obnavljanje neke vama bitne priče. U drugoj polovini meseca zauzeti mogu planirati neko lepo putovanje ili će se divno osećati u društvu voljene osobe kao i dece, ako ih imaju.

Zdravlje: U prvoj polovini meseca možete poraditi na korigovanju ishrane. Drugu polovinu meseca posvetite odmoru i opuštanju. Može doći do prolazne nesanice, pada energije. Svi koji imaju neke hronične bolesti blagi oprez. Više se odmarajte.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Prva polovina meseca je dobra na ovom polju. Moguće su promene, ali dosta truda i razmišljanja, kao i otežanja i nerviranja. Budite strpljivi sve do poslednje nedelje ovog meseca. Neće mnogima ići sve kako su planirali. Zato se potrudite da ostanete smireni i sačekate bolji period.

Ljubav: Na ovom polju takođe prva polovina meseca donosi zadovoljstvo i ravnotežu u odnosima, kao i mogućnost upoznavanja neke osobe. Oprez 11. avgusta, a i cela druga polovina meseca može doneti nesuglasice, pa i prekide veza. Ostanite strpljivi i potrudite se da imate više razumevanja kad je vaša voljena osoba u pitanju.

Zdravlje: Prva polovina meseca donosi energiju. U drugoj polovini meseca mogući su problemi sa psihičkom napetošću i uznemirenost. Više se opuštajte.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Ovog meseca ste puni energije. Rešavaćete probleme koji su vas opterećivali. Prva polovina meseca donosi zadovoljstvo kada su finansije u pitanju. Mogući su i pojačani troškovi. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju i nove ideje svima koji se bave poslovima koji su bazirani na komunikaciji ili privatnim biznisom. Lep mesec na ovom polju.

Ljubav: Stoji mogućnost upoznavanja prijatnih osoba i lepa komunikacija. Dosta druženja i uživanja na ovom polju. Druga polovina meseca donosi stabilnost u emotivnom polju, kao i ostvarenje želja i bitne susrete. Zauzeti će uživati sa voljenom osobom.

Zdravlje: Puni ste energije, dosta pozitivnih misli vam donosi stabilnost na ovom polju. Druga polovina meseca nekima može doneti nervozu i probleme sa snom.

Rak

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Prva polovina meseca donosi stabilizaciju na ovom polju, kao i zadovoljstvo kada su finansije u pitanju. Druga polovina meseca vam donosi mogućnost promena ili bitnih pregovora i dešavanja.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi lepe trenutke sa voljenom osobom. Mogućnost poznanstava i upoznavanja bitnih osoba. Druga polovina meseca može doneti blago nezadovoljstvo na ovom polju. Moguća su razočaranja, ali budite strpljivi, jer sve dolazi na svoje mesto. Zauzete čeka lep mesec i lepa komunikacija sa voljenom osobom. Oprez od prolaznih nesuglasica.

Zdravlje: Mogućnost prolazne nervoze i iscrpljenosti, kao i psihička uznemirenost u drugoj polovini meseca. Više se odmarajte.

Lav

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Prva polovina meseca vam može doneti prolazno nezadovoljstvo na ovom polju. Obratite pažnju na troškove. Možete biti nezadovoljni svojim finansijama. Međutim, druga polovina meseca donosi stabilizaciju i odlične kontakte sa saradnicima. Finasije kreću nabolje.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi stabilizaciju odnosa i lepa poznanstva. Druga polovina meseca vam donosi zadovoljstvo, lepo ćete se osećati i imati divne trenutke sa voljenom osobom. Na kraju meseca postoji mogućnost ulaska u stabilnu vezu. Zauzetima stoji planiranje porodice ili proširenje porodice.

Zdravlje: Mogućnost prolaznog umora i problema sa kardiovaskularnim sistemom. Drugu polovinu meseca iskoristite za odmor i više kretanja.

Devica

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Prva polovina meseca donosi zadovoljstvo, ali i prolazne nesuglasice sa kolegama. Druga polovina meseca će doneti zadovoljstvo svima koji se bave privatnim poslom. Razmišljaćete objektivno i donositi pravilne odluke. Zadovoljni ste svojim finansijama.

Ljubav: Mogućnost prolaznog flerta. U prvoj polovini meseca izbegavajte sukobe sa voljenom osobom i nemojte biti tvrdoglavi. Druga polovina meseca donosi želju za avanturama. Zauzeti, izbegavajte tajne veze. Vreme provodite u  društvu voljene osobe.

Zdravlje: U prvoj polovini meseca oprez od lakših povreda. Druga polovina meseca donosi stabilnije zdravstveno stanje. Blagi oprez od nerviranja i napetosti. Više vremena provodite u prirodi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA