≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. AVGUST: Blizance očekuje iznenadan poziv, Škorpija donosi bitnu odluku

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 3
foto Pixabay foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

I danas će vas pratiti mnogo dešavanja i obaveza koje čekaju samo na vas. Nervoza je prisutna, nemojte insistiranjem na nečemu da izazovete stresne situacije i sebi i drugima. Voljena osoba vas može optužiti ili ljubomorisati bez povoda.

BIK

Puno iznenadnih situacija, od kojih će neke biti izuzetno pozitivne, ali bi vas pojedine mogle i iznervirati. Pripremite se da sve što dođe rešavate u hodu. Danas je moguće flertovanje preko posla. U svakom slučaju, ovo će biti zanimljiv i brz dan.

BLIZANCI

Kolege koje su na radnom mestu duže od vas danas će pokušavati da vam "sole pamet" i uče vas poslu. Ne budite zajedljivi, već saslušajte, možda imaju i ponešto pametno da kažu. Iznenadan poziv od starog prijatelja ili nekoga koga dugo niste videli.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

RAK

Uzbudljiv dan je pred vama, što znači da će vam dosta toga ići na živce. Neki kućni problemi, nemogućnost da se dogovorite sa partnerom, a čini mi se da će se i neko od prijatelja pokazati nekorektno. A na poslu ćete morati da žurite.

LAV

Neke vesti ili poziv stižu neočekivano, toliko da će vam trebati vremena da saberete utiske. Ovo su svakako dobre novosti, ali će vas prodrmati. Sa emotivnim partnerom strast, a slobodni se danas mogu upustiti u neobaveznu avanturu.

DEVICA

Pred vama je plodonosan dan. Vi ćete biti na visini zadatka, lako završavati obaveze, a povremena nervoza od strane saradnika će se odbijati od vas. U ljubavi ne razmišljajte preterano, prepustite se osećanjima i strastima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⚡️💥

    9. avgust 2022 | 12:43

    Vreme se menja... Znam samo da napravicu zivotni lom!!!! Oprostite ljudi, ali i ja imam Dusu💔

  • Siki

    9. avgust 2022 | 12:22

    Skorpice, idi i otspavaj😔,meni treba raketa♥️Inace umirem od dosade 🙋‍♀️Samo akcija, akcija do neba i iznad neba. Rekracija meni treba😘☯️☦️💜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA