DNEVNI HOROSKOP ZA 13. AVGUST: Lavu se javlja osoba iz prošlosti, Rakove čeka naporan dan

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Fantazija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

S nestrpljenjem očekujete odgovor od poslovnog saradnika, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete u onome što ste nameravali. Biće prilike. Partner je raspoložen za kućnu varijantu, dok biste vi pre da izađete negde zajedno.

BIK

Vreme je da se posvetite obavezama, ali nimalo niste raspoloženi za posao. U nekom ste statičnom stanju i najradije biste se izvalili i odremali. I partner ima neke stvari koje mora obaviti, pa neće imati ko da vas animira i oraspoloži.

BLIZANCI

Danas su vam pale na pamet obaveze koje bi trebalo već da završite. No, vodite se principom - bolje ikad nego nikad, i spremate se da prionete na posao. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete kritiku. Emotivno - dobar dan.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Danas ste u kontaktu sa izuzetno napornim ljudima koji vam u potpunosti oduzimaju energiju. Uhvatilo vas je neko statično i mutno raspoloženje, a ni sami ne znate zašto. Ni u kontaktu sa partnerom nećete uspeti da se oraspoložite kako treba.

LAV

Ono što morate rešiti, to ćete i rešiti, mada nećete biti u fenomenalnom raspoloženju. Teško vam je da se posvetite obavezama, jer su vam misli na drugoj strani. Kontakt sa bivšim partnerom. Ni sami ne znate kako da odreagujete.

DEVICA

Jedna porodična obaveza ili zaokupiranost problemom nekog od članova familije neće vam dozvoliti da u potpunosti budete usredsređeni na svoje obaveze. U priličnoj meri ćete otaljavati posao i jedva čekati da se zaputite put kuće.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA