≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. AVGUST: Škorpije uživaju u današnjem danu, Blizanci u idiličnom ljubavnom odnosu

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Dan bi bilo dobro iskoristiti za odmor, jer su vaše energetske snage već pri kraju. No, u svakom slučaju vam predlažem aktivan odmor u smislu da odete negde van grada ili da se makar prošetate, krećete, uživate u druženju i ljudima koji su oko vas.

BIK

Dan kada bi najbolje bilo uživati u svim čarima života – u dobrom društvu, odličnoj hrani, okruženi osobama do kojih vam je stalo. Moguće je da ćete danas potrošiti i neki dinar više od onoga što ste planirali, ali nemojte žaliti....

BLIZANCI

Danas vam je najviše potrebno prisustvo i pažnja od strane voljene osobe, a vaše drago biće će biti itekako voljno da vam izađe u susret. Šta više, partner će se baš potruditi da vam ulepša zajedničke trenutke i udovolji na svaki način.

Horoskop, astrologija, ljubav, par, sunce, more, leto

Foto: Pixabay

RAK

Koliko god se danas trudili da se opustite, u mislima stoji opterećenje zbog nekih poslovnih obaveza koje će vas sačekati u ponedeljak. Pokušajte da se rasteretite, ako niste za društvo onda pogledajte neki dobar film ili slušajte muziku koju volite.

LAV

Rešili ste da nećete dozvoliti da vam bilo šta poremeti planove. Ono što vam je najviše u glavi jeste druženje, izlazak, provod sa prijateljima, ali ćete naći dovoljno vremena i za voljenu osobu. Ako ste sami, možete upoznati nekog ko će vas zainteresovati.

DEVICA

Dan kada ste posvećeni članovima porodice i partneru. Ponudićete se da vi spremite nedeljni ručak ili ćete se makar angažovati oko pripreme kolača. Ovaj dan ćete zasladiti i prisustvom voljene osobe. Neki dosta lepi momenti su pred vama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA