≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Jarčevi zadovoljni finansijama, Strelčeve očekuje lepo poznanstvo na putu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje Venera prelazi u vetreni znak Lava. Biće pojačanih strasti. Sam početak nedelje donosi opoziciju Venere i Plutona, tako da blagi oprez u komunikaciji sa voljenom osobom. Ne izazivajte sukobe, ali ih se i klonite.

Jednaestog avgusta osim Venere imaćemo teži aspekt Sunca i Urana, pa blagi oprez na vitalnost i zdravlje. Dan posle, odnosno 12.avgust, pun Mesec u Vodoliji doneće susret sa Saturnom, očekujte teže misli i melanholiju. Ipak neće sve biti tako sivo, jer će Venera nekima pokrenuti i probuditi pozitivnu energiju.

Ovan

Posao: Bićete aktivniji, dobra komunikacija sa kolegama. Svi koji se bavite komunikacionim poslovima predstoji vam uspeh i zadovoljstvo.

Ljubav: Bićete romantični, zavodljivi i evo prilike za ulazak u strastvenu vezu. Zauzeti, lepi trenuci su pred vama.

Zdravlje: Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem. Proverite krvni pritisak. Ne izlažite se nepotrebnim aktivnostima.

Bik

Posao: Bićete pomalo neodlučni i zabrinuti na ovom polju. Ubrzo sve dolazi na svoje, ali vreme je da malo odmorite i ne razmišljate o problemima.

Ljubav: Slobodnima moguće da im neko iz okruženja privuče pažnju, ali nije neki period za započinjanje novih veza. Zauzeti, oprez na komunikaciju sa voljenom osobom. Više razumevanja i potrudite se da lepe trenutke priredite voljenoj osobi u vašem domu.

Zdravlje: Više odmarajte i potrudite se da vreme provodite u prirodi i više se krećite.

Blizanci

Posao: Moguće je da ćete po pitanju posla početi da osećate neke unutrašnje nemire iz vama nepoznatog razloga.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje fascinacija voljenom osobom i potpuna predanost.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa malaksalošću, niskim pritiskom, glavoboljom. Redovno jedite, odmarajte i unosite dovoljno tečnosti.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Rak

Posao: Naglašena komunikacija i realizacija planova. Mogućnost promene nabolje kada je ovo polje u pitanju. Bićete ispunjeni.

Ljubav: Više ćete biti okrenuti sebi i rešavanju vama bitnih stvari. Mogućnost pojave zanimljive osobe, ali nije vreme za ulazak u novu vezu. Zauzeti, sve je kao i do sada, dakle bez većih promena.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i na hormonalni status. Oprez od alergija.

Lav

Posao: Vreme je da se pokrenete i razmislite o novinama koje možete uneti na ovom polju. Bićete zadovoljni svojom finasijskom situacijom tek ako se više potrudite.

Ljubav: Na emotivnom planu mnogo lepih dešavanja. Puno strasti i lepih trenutaka. Zauzeti, potrudite se malo oko voljene osobe.

Zdravlje: Obratite pažnju na koštani sistem. Odmarajte kada vam se ukaže prilika. Prolazni problemi sa kardiovaskularnim sistemom.

Devica

Posao: Odličan period za započinjanje ili pravljenje planova kada je posao u pitanju. Zadovoljni ste na ovom polju i vrlo aktivni.

Ljubav: Mogućnost ulaska u tajne veze. Mada je bolje da izbegavate započinjanje bilo kakvih veza. Zauzeti, sve što vas opterećuje i smeta recite partneru na lep način.

Zdravlje: Prolazna nervoza i nesanica. Što više odmarajte kada vam se ukaže prilika.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA