ASTRO VODIČ: Škorpija zbog ljubavi gubi tlo pod nogama, Ovan i Bik na poslovnoj prekretnici

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 8. do 14. avgusta 2022. godine

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak

Foto ilustracija: Shutterstock

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju

OVAN

HOROSKOP 2022 OVAN

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

U ovim danima je baš potrebno da vodite računa o ishrani. Energetski se jako trošite i potrebno vam je da na adekvatan način nadoknadite ove gubitke.

Ljubav

Ljubavna prošlost može vas prodrmati, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Može aktivirati strasti, ali isto tako može se dogoditi da vas neko iz prošlosti opterećuje ili pritiska da budete ponovo zajedno. Kod zauzetih Ovnova to može pokrenuti i čak i nastavak nekog prekinutog, tajnog odnosa. Slobodnima od 11. avgusta stiže Venera u polje ljubavi, zabave i uživanja – savršen period ispred vas za lake letnje priče, za mnogo provoda i vrlo, vrlo zabavne aktivnosti. Lako će biti flertovati i zaljubiti se – a šta ćemo sa tim, videćemo pred kraj meseca.

Zauzeti – mnogo je nervoze kod oboje, okrenite na strast ili putujte, uživajte.

Posao

Kulminacija stresa ali i vaših napora da prevaziđete okolnosti i pobedite i druge i sebe biće aktuelna tokom ove sedmice. Saturn i pun Mesec u znaku Vodolije „udaraju“ na Marsa koji vlada vašim znakom, a nalazi se u polju koje govori o svemu onome što je vama vredno (misli se i na posao i na finansije), tako da ćete sledeću sedmicu doživeti kao jedan prelomni momenat. Ili – ili. Ili ćete odustati od svojih planova kada ste na korak od ostvarenja, ili ćete pobediti sebe, a onda pobediti i sve ostale.

Zdravlje

Sitnija, ali učestala zdravstvena problematika. Mogućnost povreda.

BIK

HOROSKOP 2022 BIK

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Apetiti su promenljivi, isto kao i vaše raspoloženje. Nemojte preskakati obroke i nadoknađivati kasnije. Takođe, grickalice i brza hrana nisu nikako preporučljivi, jer će vam opteretiti varenje.

Ljubav

Nije ovo baš jednostavna i mirna nedelja za vas ukoliko ste u vezi ili u braku. Kao i do sada, ne mora da znači da postoji problem u samom odnosu sa voljenom osobom, ali oko vas – kroz posao i porodicu i sa partnerove i sa vaše strane – sve deluje vrlo haotično. To rasulo ipak nekako mora da se odrazi na voljenu osobu i na vas, prostrujaće tenzija i nervoza, naročito u danima oko punog Meseca, ali sve će se brzo smiriti i doći na svoje.

Što se tiče slobodnih mogu se pokrenuti jake i burne ljubavne priče koje u sebi nose duboke emocije, ali i komplikacije u najavi.

Posao

Sudar Titana, dva malefika – malog, Marsa koji je u vašem znaku i velikog, Saturna koji je u polju posla, karijere i nadređenih – obeležiće ovu sedmicu, dodatno podstaknut punim Mesecom 12. avgusta. Do nekog tipa konfrontacije, odmeravanja snaga, eskalacije sukoba lako može doći, što može proizvesti ili vašu ishitrenu odluku ili povlačenje u momentu kada vam je samo još malo ostalo do rezultata kojima se nadate. Sada je bitno ići napred i ne odustajati od svojih ciljeva. Zahtevna sedmica i što se obaveza tiče.

Zdravlje

Pojačan stres, umor, manjak energije. Osetljivo grlo, štitna žlezda, moguće prehlade.

BLIZANCI

HOROSKOP 2022 BLIZANCI

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Lagane čorbice od povrća vratiće vam snagu i energiju, a neće opterećivati vašu probavu. Ovo nisu dani za brzu hranu, za grickalice, za previše slatkiša – zasladite se voćnom salatom ili nekim zdravim kolačem.

Ljubav

Ukoliko bilo šta krijete ili prikrivate od emotivnog partnera, dobro obratite pažnju tokom naredne nedelje. Kada kažemo „tajne“ – ne moraju to biti samo ljubavisanja sa strane, i te kako se to može vezivati i za neke vaše troškove i finansijske rizike. Generalno gledano, komunikacija sa voljenom osobom je lošija nego inače, teže se razumete i prilagođavate jedno drugom.

Slobodni Blizanci – ako postoji dopadanje, zainteresovanost ili simpatija prema nekom – moguće je da se ta osoba pokrene prema vama ili da slučajni splet okolnosti dovede baš tu osobu u vašu neposrednu blizinu.

Posao

Budite na oprezu ukoliko pokušavate da zaradite na brzinu, kroz rizik ili hoćete da izvršite neku finansijsku mahinaciju. Samo će retki biti uspešni u ovome. Što se poslovnog segmenta tiče, živa i aktivna atmosfera sa puno dešavanja, ali sve to vama može izazivati jaku nervozu, jer ne uspevate da se organizujete na pravi način i konstantno ili pravite greške ili propuštate sitne detalje. Skloni ste tome da olako shvatate nečije reči ili savete, jer se oni ne uklapaju u ono što ste vi zamislili.

Zdravlje

Uglavnom sitnija, ali dosadna zdravstvena problematika.

RAK

HOROSKOP 2022 RAK

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Period uživanja u hrani. Šta god da jedete, biće vam slatko i preukusno. Nemojte samo opteretiti stomak namirnicama koje vam donose probleme sa varenjem.

Ljubav

Venera je još koji dan u vašem znaku da vas emotivno pokrene, da vam donese uživanje u životu, a nekima da ostvari želje po pitanju partnerstva ili možda potomstva. Sve nove priče koje se rode u ovoj sedmici biće strastvene, opijajuće, pomalo fatalne i nosiće dašak borbe i komplikacija u sebi – jedan uzbudljiv koktel da se u njemu uživa i da pamet ode u varijanti „doviđenja, pa pa“. Zaronite u emotivna dešavanja, jer već od četvrtka Venera se seli u znak Lava.

Oni koji su zauzeti malo će se nervirati oko zajedničkih planova, oko novca, oko nekih situacija koje iskaču i koje treba rešavati što pre.

Posao

Sve što bude moglo da se zakomplikuje oko finansija, zakomplikovaće se. Taj segment će vas opterećivati i nervirati, ali ćete stvari rešavati u hodu. Neke ćete situacije uspeti da "ispeglate", ali ste svesni da vas i u narednom periodu očekuje trud oko toga.

Poslovno ste dobro. Pokrenula su se neka dešavanja, neki dogovori, vide se rešenja za ono što vas je opterećivalo. Doduše, ne snalazite se baš najbolje u nekim situacijama, malo kaskate za dešavanjima, verovatno vam je teško da se organizujete.

Zdravlje

Više vodite računa o ishrani. Nervoza je pojačana.

LAV

HOROSKOP 2022 LAV

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Ulaskom Venere u vaš znak sve će vam se osladiti. Da ne biste tako zaslađeni nabacili koje kilce ili eventualno ugrozili svoje zdravlje, potrudite se da imate mere u svemu.

Ljubav

Prelomni trenutak u nekim lavovskim emotivnim relacijama dogodiće se baš u ovoj sedmici. Sunce je kod vas, u partnerskom polju Saturn i pun Mesec – po nekim stavkama partner i vi nećete moći da se uklopite, emocije, tvrdoglavost i ego će se nadmetati jedno sa drugim, pa ko pobedi i istera svoje... Moguće je da u tom procesu neki odnosi, vremenom, nerazumevanjem i težinom već oštećeni prestanu da postoje.

Ukoliko ste slobodni, Venera od četvrtka ulazi u vaš znak i počinje da radi za vas – nisam sigurna za nedelju koja je ispred vas, ali u sledećoj – i te kako ćete osetiti ljubavne benefite.

Posao

Poslovna partnerstva i saradnje, kao i odnosi sa autoritetima (pravim ili onim koji pokušavaju da nametnu sebe kao da su Bogom dani i popili svu pamet ovog sveta) biće na žestokoj klackalici u sedmici koja je ispred vas. Želećete da sijate i dokažete se, a drugi će vas sputavati, kočiti, blokirati. Borba za ostvarenje, za ono što smatrate da vam pripada, borba za isticanje – biće prisutna. Na žalost, sve uz priličnu količinu stresa i nervoze. Kada su finansije u pitanju budite mudriji, raspolažite pametnije.

Zdravlje

Starija populacija neka se češće kontroliše. Mlađi – pojačan stres.

DEVICA

HOROSKOP 2022 DEVICA

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Stomak vam se može pobuniti jer ćete jesti "na preskok", a i neke od namirnica vam baš i neće „leći“. Zato bi bilo najbolje da u ovim danima ne eksperimentišete mnogo, da vaši obroci budu lagani i svedeni.

Ljubav

Sa Merkurom u svom znaku nema toga što vam može promaći kod partnera. Sa Suncem u dvanaestom polju težite tome da otkrijete sve ono što voljena osoba eventualno prikriva ili vam taji. Neke Device u emotivnim ili bračnim relacijama imaju razloge za sumnju i moguće je da nešto od toga i uspete da potvrdite. Neprijatna otkrića ne moraju se automatski vezivati za drugu osobu, ali će svakako biti nešto što vam neće prijati.

Slobodne Device – potrebno vam je da se opustite i rasteretite i sada imate sve šanse za tako nešto. Problemi i obaveze idu u stranu, a u prvi plan izlazi vaša potreba za dešavanjima.

Posao

Koliko god da ste sposobni i spremni da se uhvatite u koštac sa obavezama, ova nedelja će vas umoriti i mentalno i fizički. Mnogobrojna dešavanja, neočekivane situacije i promene biće konstantno na dnevnom redu. Vaše reakcije na događaje će biti odmerene i prave, ali svejedno – sve ovo će vam oduzimati dosta vremena i energije. Nemojte dozvoliti sebi da budete neorganizovani i konfuzni i da vas talas dešavanja preplavi. Situacije su izazovne, ali vi možete adekvatno odgovoriti na njih.

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika. Ipak, nivo stresa je pojačan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA