Izazovni astrološki aspekti donose raskide i svađe: Ovih 5 znakova biće posebno na udaru

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 1
horoskop astrologija Zodijak

Foto:pixabay

Sedmicu započinjemo Mesecom u znaku Strelca koji gradi prvi aspekt sa Saturnom u ponedeljak ujutro.

To definitivno donosi neke nove zakone, kolektivna dešavanja i promene u vezi obrazovanja, uslova za putovanja ili viznog režima. Kvadrat sa Neptunom donosi zbunjenost i rasejanost, kao i zablude koje možete imati, na primer krećete na putovanje i tog dana se promeni neki zakon, a vi nemate ono što ispunjava uslov. Veoma je važno biti prisutan tokom komunikacije, jer su naglašeni nesporazumi i greške.

Neko će želeti da se definiše krivac i svali odgovornost. Dan može biti naporan ukoliko se ne postigne balans u komunikaciji. Imaćete osećaj pritiska, kao da se sav teret spustio na vaša leđa.

Od utorka Mesec je u znaku Jarca, koji će samo pojačati brige, ozbiljnost, ali i distancu u odnosima. Ako se budete dobro organizovali i bili disciplinovani, predani i precizni u vremenu ovo može jedan veoma produktivan dan. Sve svoje poslove dobro isplanirajte i držite se satnice i dogovora. U ranim jutarnjim časovima obavite važne telefonske razgovore i raščistite dokumentaciju na poslu.

Ovaj dan posvetite poslovnim obavezama, organizaciji, planiranju i konkretizaciji svojih ciljeva. Lako možete preterati, ali ne u uživanju, već u poslu, pa vas krajem dana može savladati umor. Ipak, taj umor vam neće teško pasti, jer ćete biti veoma produktivni. Ono što remeti ovaj dan jeste izazovan aspekt između Venere i Plutona, koji može doneti distancu ili razdvajanje od osoba koje volite.

U vezi neke osobe koja vam je posebno bliska, kao što su članovi porodice, partner ili prijatelj možete dobiti nepovoljne vesti ili biti svedok neprijatnih dešavanja. Emotivni odnosi su poljuljani ovog dana, posebno oni koji su zasnovani na manipulaciji ili nezdravoj vezanosti. Neko može doživeti raskid ili pokrenuti razvod.

Nestabilni odnosi se nastavljaju i tokom srede, jer je planeta ljubavnih odnosa, Venera, na poslednjem stepenu, što ukazuje na moguć kraj ili prekretnicu izvesnog odnosa. Ovaj dan obiluje mnoštvom aspekata, što će doneti veliku dinamiku dana i smenu različitih momenata tokom dana. Najvažnije je ovog dana reagovati šalom i smehom, što će vam predstavljati izazov, jer ćete se nalaziti u izvesnim ozbiljnim situacijama koje nisu u vašoj moći.

Horoskop, Zodijak, Astrologija

Foto: Shutterstock

Budite aktivni, čak i fizički, upražnjavajte teže umne i fizičke poslove i vežbe. Prijaće vam rad, disciplina, distanca. Lako se možete osećati usamljeno čak i ako ste u vezi ili braku. Ako vam je odnos kvalitetan ne donosite nagle odluke i zaključke, već sve odložite za dva, tri dana.

U četvrtak imamo čak tri planetarna dešavanja. Venera u večernjim časovima prelazi u znak Lava, dok Sunce gradi izazovan aspekt prema Uranu, a Mars ima sekstil sa Neptunom. Ovaj dan će lako doneti eksplozivne situacije, borbu za slobodu i oslobođenja. Ako ste trpeli nešto u poslednje vreme, ovog dana možete šokirate sve svojim izjavama i odlukama. Nemir i stres su prisutni tokom celog dana. Dan je potpuno nepredvidiv, sa dosta obrta u situacijama kroz koje budete prolazili. Najbolje je ovog dana ništa veliko ne planirati i ne donositi nagle odluke ukoliko niste potpuno sigurni.

Ukoliko vam je dosta svega i čekali ste pravi momenat, onda je to ovaj dan. Budite drugačiji ovog dana, izrazite svoju autentičnost. Ako pratite svoju intuiciju i originalnost i hrabro uđete u neke rizike i naizgled nestabilne projekte, to vam može doneti dosta koristi. Mars u aspektu sa Neptunom donosi daleka putovanja, posebno situacije i odnose koji imaju veze sa verom i religijom. Ovo je aspekt koji vas podržava da pokrenete neki svoj projekat o kojem toliko maštate i u koji potpuno verujete.

U petak nas očekuje pun mesec koji je dosta intenzivan i donosi značajne promene kako na ličnom, tako i na kolektivnom planu. Pun mesec će se dogoditi u znaku Vodolije, u opoziciji sa Suncem u Lavu. Ovo donosi unutrašnje konflikte i rastrzanost oko izvesnih promena u kojima ste primorani da budete. Okolnosti vas teraju da se menjate i to vam teško pada, jer ste vezani za neku naviku.

Horoskop, Astrologija, Zodijak

Foto: Pixabay

Ovo donosi i preokret na kolektivnom nivou kroz položaj ljudi koji mogu biti u konfliktu sa nadređenim figurama, protiv izvesne vlasti i može eskalirati u masovne sukobe i štrajkove. Oni će biti pokrenuti zbog izneverenih očekivanja. Kao kada neko obeća da će vam pomoći ili unaprediti vaš život, pa ipak to ne učini samo zato što ima moć.

Mesec ovog dana gradi izazovne aspekte prema Uranu, Saturnu i Marsu, što će doneti dosta frustracije, uznemirenosti, stresa i besa. Lako ćete upadati u sukobe i situacije u kojima će se i drugi učesnici, ali i vi držati slepo svojih principa. Ukoliko se ne prevaziđe taj bes, ovo će biti turbulentan dan.

Subotu rezervišite za povlačenje i odmor. Mesec u Ribama će doneti potrebu za više sna i odmora. Teže ćete se razbuđivati ovog vikenda, snovi su živopisniji. Nećete imati fokus i jasnoću, pa su nesporazumi u komunikaciji više nego izvesni. Ne dogovarajte nikakve važne razgovore ili potpisivanje ugovora, kao ni kupovinu tehnike ili automobila. Vikend rezervišite za more, spa, meditaciju, kreativnost i hobije, uživanje u dvoje.

Nedelju završavamo još jednim izazovnim aspektom između Sunca i Saturna. Svakako je ova sedmica naglašena za ljude na položaju i čelne figure, kao i za važne osobe od autoriteta u vašem životu, posebno kroz očeve ili muževe. Gubitak položaja, vitalnosti, usmerenja i volje lako može biti prisutno.

Definitivno celu nedelju, a posebno određenim danima vodiće se borba između kolektiva i pojedinca. Ukoliko obe strane nisu zadovoljne, dolaziće do pobune, štrajkova i konflikata. Mars u aspektu sa Plutonom donosi tektonske promene u životima ljudi, najviše kroz kolektivna zbivanja, promene zakona, ograničenja, vremenske uslove, ali i na ličnom planu.

Ove sedmice najviše su prozvani Lavovi, Ovnovi, Škorpije, zatim Bikovi i Vage u znaku ili podznaku.

Autor: Jasmina Mitrović

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Evo kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA