≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. AVGUST: Ribama se otvara nova poslovna šansa, Blizanci prebukirani obavezama

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Situacije će same od sebe iskakati neočekivano i jedino što možete da uradite jeste da rešavate stvari u hodu. Pripremite se na iznenadne promene koje ne moraju automatski biti loše. Voljena osoba će vas blago iznervirati svojim postupcima.

BIK

Žurite da završite dogovor, ali čini mi se da ćete konačnu realizaciju ipak morati da sačekate. Nadate se dobijanju dobrih vesti, ali informacije ne dolaze do vas. Ako se malo opustite sa voljenom osobom, možete imati lepe i strasne trenutke.

BLIZANCI

Pred vama je dan sa velikom količinom obaveza i sa kratkim rokovima. Kako ćete vi uspeti da odradite sve ono što je pred vama – to vi znate. Prijatelja ili osobu koja vam je simpatična ste možda podboli svojim izjavama – pokušajte da ovo ispravite.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

RAK

Neprijatna komunikacija sa saradnikom ili nadređenim. Možda ste zabrinuti kako će se ovo odraziti u vašem odnosu na dalje, ali nemate većih razloga za to. Sve će „leći na svoje mesto“. Nešto bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

LAV

Nesigurni ste koliko su neki ljudi zaista na vašoj strani. Moguće je da neke brige i strahove malo preuveličavate. Previše se opterećujete, dajte vremena vremenu da se neke situacije raščiste. Intenzivno razmišljanje o nekome ko je zauzet.

DEVICA

Informacije sa svih strana i više niste sigurni šta je tačno, a šta nije. Možete se pogubiti u obavezama, pa bi bilo dobro da napravite plan rada. Voljena osoba vas opterećuje jednim te istim pričama. Ipak, niste u fazonu za rasprave.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA