DNEVNI HOROSKOP ZA 18. AVGUST: Device očekuje susret sa voljenom osobom, Ribe kuju planove

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 1
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Potrebno je da se više posvetite poslovnim odnosima. Usaglašavanje sa saradnicima jeste naporno, ali uz malo truda i volje možete doći do dobrog rešenja koje će odgovarati i vama i drugoj strani. Emotivno, ovo je dobar i strastven dan.

BIK

Nadali ste se uspehu nekih pregovora, ali sada shvatate da ćete možda postići i više od očekivanog. Izuzetno vam prija što saradnici pokazuju poverenje prema vama. Dan je odličan za izlazak sa voljenom osobom ili sa prijateljima.

BLIZANCI

Evidentno je da morate da se više pozabavite situacijama koje želite da pokrenete, ali nemojte žaliti truda, jer vam se može isplatiti. Dobar je momenat i da se aktivirate prema nekome ko vam se dopada. Komunikacija će teći glatko i bez zastoja.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

RAK

Iako nenamerno, svojim postupcima provocirate druge. Nemojte odmah svaljivati krivicu na drugu stranu, već se zapitajte šta ste vi uradili. Neki put ne želimo da vidimo da je greška do nas. Odličan momenat za komunikaciju sa simpatijom.

LAV

Uhvatilo vas je čudno raspoloženje i teško izvršavate obaveze. Na svu sreću, pa će saradnici i kolege imati dovoljno razumevanja i biti spremni da vam priskoče u pomoć. Voljena osoba se danas dosta angažuje oko vas, prepustite se i uživajte.

DEVICA

Dan donosi gomilu stvari kojima se morate posvetiti, ali ćete sve uspevati da završite na lagan i opušten način. U dosta ste dobrom raspoloženju i zbog emotivne situacije – očekuje vas susret sa voljenom osobom i jedva čekate da je vidite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA