NEDELJNI HOROSKOP: Biku nova ljubav kuca na vrata, Vodoliji stižu zasluge na poslu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 3
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje ćemo imati tri zanimljiva aspekta. Najpre ćemo 16. avgusta imati lep aspekt Merkura i Urana, pa će mnogi dobiti nove ideje, naglašena su druženja i neočekivana putovanja. Može se javiti i težnja ka edukaciji i slobodnom duhu.

Zatim, 18. avgusta Venera pravi lep trigon sa Jupiterom - eto emotivnog zadovoljstva, kao i zadovoljstva na poslovnom i finasijskom planu. Mars prelazi u znak Blizanaca 20. avgusta, pa je moguće da ćemo pojačati svakodnevne aktivnosti.

Naglasila bih oprez od brzopletosti i oprez u saobraćaju. Izbegavajte sukobe sa okolinom ili bliskim ljudima. Nekima će doći do pojačane energije koju će konačno usmeriti u pozitivnom pravcu.

Ovan

Posao: Sve se pokreće i bićete vrlo aktivni. Otvoriće se i mogućnost dodatne zarade. Bićete zadovoljni svojim rezultatima.

Ljubav: Akcenat je na druženjima i flertovima, pa postoji mogućnost ulaska u zanimljivu vezu. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom vas čekaju, posebno kad su u pitanju izlasci.

Zdravlje: Mogućnost pojačane nervoze ili pojava umora. Vreme provodite sa ljudima koji vam prijaju.

Bik

Posao: Svi koji ste čekali na realizaciju planova i ideja, evo mogućnosti da to i ostvarite. Naglašeno je razmišljanja o ovom polju, ali i zadovoljstvo i uspeh.

Ljubav: U vaš život ući će nova simpatija, ali sačekajte na realizaciju ulaska u ozbiljnu vezu. Zauzetima sledi mirna situacija na ovom polju. Provodite više vremena sa voljenom osobom i izbegavajte sukobe.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih problema sa koštanim sistemom. Više se odmarajte.

Blizanci

Posao: Realizacija nekih poslovnih planova i zadovoljstvo. Moguće da neki dogovor ili glas pokrene vašu energiju i realizuje uspeh na ovom polju. Finansije su dobre.

Ljubav: Aspektovana vam je dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada i postoji mogućnost ulaska u vezu. Zauzeti, ako je bilo problema rešicete sve ubrzo.

Zdravlje: Prolazni problemi sa cirkulacijom i manjkom energije.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

Posao: Na ovom polju ide sve po planu. Bićete motivisani finansijama koje su na vidiku, samo uložite još malo truda.

Ljubav: Mogućnost prolaznog nezadovoljstva zbog nerazumevanja sa osobom koja vam privlači pažnju. Zauzeti, izbegavajte sukobe i ako vas nešto opterećuje pokušajte na smiren način da to rešite.

Zdravlje: Rasejanost i neraspoloženje. Oprez od manjih povreda.

Lav

Posao: Aspektovane su prolazne brige, ali već krajem nedelje sve ide po planu. Finasije će se tek stabilizovati u narednom periodu.

Ljubav: Puni ste energije. Neko će vam pokrenuti emocije. Zauzeti, ako nešto nije bilo kako treba rešite taj problem kroz razgovor ili prekinite odnos. Potrebno je da obe strane rade na funkcionalnosti odnosa.

Zdravlje: Prolazni problemi sa kardiovaskularnim sistemom. Odmarajte više.

Devica

Posao: Nije vreme za započinjete novi posao ili da menjate postojeći. Vreme je da se malo odmorite. Svima koji posluju sa inostranstvom sledi uspeh.

Ljubav: Može se desiti da uplovite u neke avanture, ali one neće prerasti u stabilnu vezu kojom stremite. Zauzeti, izbegavajte tajne flertove ili paralelne veze.

Zdravlje: Osetljivost stomaka. Prolazni umor.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA