Sedmica puna astroloških aspekata: 2 znaka Zodijaka posebno bi trebalo da se pripaze

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Fantazija Foto: Pixabay

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Ovna koji najavljuje nove situacije i nove projekte. Tokom ovog dana napraviće lepe aspekte prema Veneri i prema Jupiteru, što predstavlja najlepši dan za početak emotivnih odnosa, poslovnih saradnji i projekata. Očekujte povoljne vesti u vezi istih.

Dan je dobar i za planiranje ili organizaciju proslava, veridbi, venčanja ili društvenih okupljanja, kao i putovanja. Uzdržite se od preterane emotivnosti, kao i komentarisanja bilo čijih reakcija i postupaka, jer će to izazvati razne vrste nesporazuma.

U utorak nas očekuje lep aspekt između Merkura i Urana, što će doneti različite nove informacije, promene planova, nove kontakte i sveže ideje. Budite otvoreni za nova poznanstva, prilike da pokrenete ili proširite svoj posao, uvedete nove zdravstvene navike ili režim ishrane.

Osećate usklađenost i spremnost da donesete izvesne odluke i pokrenete svoje dugoročne planove. Iako postoje izvesne prepreke na tom putu, kao i strah i sumnja da li ćete uspeti, veći su izgledi da ćete prevazići početnu strepnju i i krenuti putem realizacije. Ovog dana ipak obratite pažnju na veću impulsivnost i brzopletost koja se može ispoljiti prema nekoj osobi koja vam unosi nemir i neprijatnost. Lako možete buknuti i izgubiti živce. Bes i ljutnja su dominantne emocije.

Od srede Mesec se seli u znak Bika, što će usporiti atmosferu oko vas i u vama. Usporićete se i prijaće vam opuštenost. U skladu sa tim lakše ćete se predavati uživanju u sitnim zadovoljstvima, posebno u hrani, piću i poslasticama. Ako ne povedete računa, lako možete dobiti višak kilograma. Moguće je nezadovoljstvo finansijskom situacijom. Nemate dovoljno za ono što želite i to vas opterećuje. Razmišljate o kreditu. Nemojte se baviti analizom i kritikom ovog dana, već bespotrebno pričanje i zvocanje zamenite prijatnom tišinom.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

U četvrtak nas očekuje jedan od najlepših aspekata, a to je trigon između Venere i Jupitera. Ovaj aspekt iskoristite za ljubavne veze i poznanstva, za odlazak na daleka putovanja ili planiranje istih, za kupovinu lepih predmeta, kao i poklanjanje skupljih poklona.

Odaberite da obradujete sebe ili i druge. Ipak, situacija se može poremetiti izvesnim okolnostima, odlaganjima ili može biti ispraćena neprijatnim dešavanjima s druge strane. To znači da ovog dana možete očekivati i veoma prijatne ali i neprijatne događaje. U večernjim časovima očekujte dobre vesti, kvalitetne razgovore ili donošenje konkretnih odluka.

Petak donosi mnoštvo mesečevih aspekata, što će uneti dinamiku i smenu događaja. Od pospanosti i usporenosti preći ćete u fazu besa i ljutnje. Možete biti isprovocirani nečijim postupcima, posebno ukoliko vam ta osoba remeti komfor i sigurnost ili unosi nemir u vašu rutinu. Ovog dana je potrebno što više biti u lakoći i dozvoliti sebi više sna i odmora.

Sredinom dana posebno izbegavajte opasne ljude i rizike. Mars je na poslednjem stepenu znaka Bik, što svakako donosi razne afere i spletke, prevare, ali i opasne situacije. Budite obazrivi u vožnji i prilikom rukovanja mašinama.

Horoskop, Zodijak, Astrologija Foto: Shutterstock

Od subote Mars se seli u znak Blizanaca, na neobično dug period. Mars obično boravi u jednom znaku oko dva meseca, ali će sada boraviti sve do marta sledeće godine zbog svog retrogradnog hoda. Ovu promenu će najviše osetiti Ovnovi i Škorpije u znaku ili podznaku. Energija današnjeg dana lako dovodi do sukoba između starog i novog što dovodi do nesporazuma. Do promena je moralo doći, ali to unosi strah i nemir u vas, jer ne znate kako i šta dalje.

Mesec je u Blizancima ovog dana i gradi lepe aspekte prema Jupiteru i Veneri, pa iskoristite ovaj dan za nova poznanstva, igru i zabavu. Pokušajte da sve okrenete na šalu i lakoću.

Nedelja je dan kada će se najviše insistirati na komunikaciji, a upravo će komunikacija biti obojena nerazumevanjem i nejasnoćama. Merkur u opoziciji sa Neptunom govori o suočavanjima u odnosima kroz isprobavanje izvesne tajne ili skrivenih informacija.

Možete i vi biti osoba koja nešto skriva od drugih. Vožnja može biti otežana. Ne insistirate na važnim razgovorima, jer je najverovatnije da nećete dobiti tačne informacije i odgovore. Ljudi će se najviše baviti površnim razgovorima, tračarenjem i nebitnim stvarima. Najbolje je usmeriti se na društvene igre, zabavu i šalu.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA