≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR: Ovnovi u konfliktu sa saradnicima, Škorpijama naglašena strast

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Venera horoskop Zodijak Astrologijs Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ako danas radite, budite obazriviji, jer stoji mogućnost konflikta sa saradnicima. Danas vas drmaju jake strasti, pa bi ovo vreme u suštini bilo najbolje iskoristiti za ljubav. U odnosu sa emotivnim partnerom stoje varnice, potrošite ih kroz strast.

BIK

Ako hoćete da uradite pravu stvar za sebe, najbolje će biti da ostavite sve obaveze i okrenete se uživanju. Dan je izuzetan da pustite sopstvene misli "na ispašu". Moguće su velike strasti u odnosu sa voljenom osobom, uživajte.

BLIZANCI

Zaista želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima i sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Pokušajte da budete korektni u odnosu sa voljenom osobom.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

RAK

Nepažljivi ste, misli vam lutaju i stoji mogućnost da napravite grešku. Ne donosite bitne odluke, bolje ih prolongirajte za narednu nedelju, kada stvari budu jasnije. Potrebno vam je opuštanje, ali aktivno, izađite u prirodu sa partnerom.

LAV

Definitivno niste raspoloženi za posao, ali ćete isto tako definitivno morati i da prionete na rad. Uradite ono što se od vas očekuje. Imaćete lošu komunikaciju sa voljenom osobom. Nervozni ste i lako vam je "stati na žulj". "Iskulirajte" malo.

DEVICA

Ima li šta lepše od toga da sa sprijateljima organizujete okupljanje? Ovo može biti veselje kod nekog od drugara, ali ne bi me čudilo da bude i kod vas. U svakom slučaju, dobar provod i mnogo flertovanja. Sa voljenom osobom stoji strast.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA