Astrološki aspekt koji će se večeras pojaviti na nebu uticaće najviše na ova 4 znaka Zodijaka

Oni će rešiti probleme koji im već duži vremenski period stvaraju pritisak

  • 0
solarni sistem, mars, venera, jupiter, neptun, sunce, sunčev sistem Solarni sistem / Foto: Pixabay/Comfreak

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf najavljuje lep aspekt Marsa iz Blizanaca i Saturna i u Vodoliji. Ovaj aspekt će pokrenuti promene i usmeriti našu energiju na rešavanje bitnih stvari.

Bićemo spremni na velike poduhvate. Dosta napora moramo uložiti, ali će nam se to isplatiti na duže staze.

Bićemo izdržljiviji više nego ikad. Uz osećaj odgovornosti i manje brzopletosti, sada se može aktivirati mentalna snaga i mnoguće je dobro razmisliti o rešavanju problema na duže staze. Mnogi će imati više posla, ali i snage i motivacije da sve obaveze završavaju na vreme.

Ovaj aspekt se dešava u vazdušnim znacima tako da ćemo i mi dobiti snagu i sa dosta optimizma i elana krenuti da rešavamo sve što nam je duže vremena pravilo problem.

Iskoristite ovaj predstojeći period. Blizanci Vodolije, Vage i Škorpije će se pokrenuti, kao i mnogi vatreni znaci.

1. Blizanci

Usmerite svoju mentalnu snagu i energiju ka budućnosti i promeni načina razmišljanja. Realizacija postojećih problema ili otklanjanje nedoumica predstoje u narednom periodu.

2. Vodolija

Vreme je da rešite probleme na emotivnom polju. Ako je bilo problema ili nesuglasica, sada je vreme da se stvari stabilizuju. Mnogi će se nakon dužeg vremena osećati ispunjeno i zadovoljno. Više izlazaka i lepih trenutaka.

3. Škorpija

Vi se pokrećete na ličnom planu. Mogućnost rešavanja zastarelih problema koji su vas opterećivali. Energija vam se vraća, biće usmerena ka poslu i rešavanju svakodnevnih obaveza.

4. Vaga

Mnogo lepih dešavanja i optimizma vas očekuje. Izlazićete, družicete se i uživati u pozitivnoj energiji. Neki imaju mogućnost proširenja porodice ako ste čekali na to.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA