NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi flertuju, Blizanci zadovoljni finansijskom situacijom

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje Merkur kreće svojim pravim hodom, ali Mars će biti u retrogradnoj fazi jedan duži period. Ovo nam govori da neke zaostale stvari sada krenemo da rešavamo. Ova nedelja nas još malo može vraćati u prošlost, ali ubrzo se pokreće mnogo toga. Mars nas upozorava da ne trošimo uzalud energiju na stvari na koje ne možemo da utičemo.

Ovan

Posao: Aktivni ste ove nedelje. Sigurno ćete svoju energiju usmeriti ka ovom polju. Mogućnost da preuzmete neki dodatni posao. Finansije dobre. Samo budite smireni u odnosu sa kolegama.

Ljubav: Lepa nedelja za nova poznanstva i druženja. Mogućnost ulaska u neki flert. Zauzeti, više strpljenja u komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Puni ste energije. Oprez od prolazne prehlade.

Bik

Posao: Ova nedelja vam donosi malo zatišje pred bitnim dešavanjima. Već možete očekivati prosperitet i više posla.

Ljubav: Lepa komunikacija sa zanimljivim osobama. Mogućnost da vam neko privuče pažnju. Zauzeti situacija je stabilna na ovom polju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i mogućnost prolaznog problema sa probavom.

Blizanci

Posao: Radni ste i vredni na ovom polju. Posao vam neće teško pasti. Rezultati su tu. Zadovoljni ste radom i finansijskom situacijom. Mogućnost povoljnog glasa koji nagoveštava pozitivne promene.

Ljubav: Bićete šarmantni i plenićete harizmom. Dosta druženja i dobre komunikacije sa vama dragom osobom. Zauzeti lepi trenuci sa voljenom osobom. Mogućnost razmišljanja o proširenju porodice.

Zdravlje: Više se krećite. Mogućnost prolazne nervoze.

zodijak, planete, astro Foto. Pixabay

Rak

Posao: Zadovoljstvo na ovom polju, ali blagi oprez od konflikta ili nekog nerazumevanja sa kolegama. Ostanite smireni. Situacija se ubrzo popravlja.

Ljubav: Slobodnima nije period za ulazak u neku vezu. Mogućnost razmišljanja o nekoj osobi vezanoj za vašu prošlost Ili glas od takve osobe. Zauzetima miran period i lepi trenuci sa partnerom.

Zdravlje: Prolazan umor. Priuštite sebi kvalitetan odmor i više sna.

Lav

Posao: Lepa nedelja za pravljenje planova, ali i realizaciju krajem nedelje. Bićete aktivni i zadovoljni svojim rezultatima.

Ljubav: Dosta prijatnih komunikacija sa vama bitnim osobama. Planiranja o započinjanju neke lepe emotivne veze. Zauzeti, planiranje zajedničkog života ili kraćeg puta. Lepa nedelja kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Mogućnost pada Imuniteta.

Devica

Posao: Dobra nedelja da obaveze privedete kraju i krenete u realizaciju planova. Bićete aktivni, ali i ispunjeni.

Ljubav: Nije nedelja za započinjanje novih veza. Mogućnost prijatne komunikacije sa zanimljivim osobama. Zauzeti, bez većih promena u odnosu.Izbegavajte nesuglasice vezane za finansije. Sve ostalo je stabilno. Više razumevanja u ovoj nedelji.

Zdravlje: U dobroj ste formi. Obratite pažnju na unos hrane. Hranite se zdravo kako to vi uglavnom i radite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA