MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Lavovi napreduju na poslu, Devicama se javlja osoba iz prošlosti

Položaj planeta donosi pregršt izazova na mnogim poljima svim znacima Zodijaka

  • 0
Planete, sunčev sistem, zodijak, astrologija, horoskop Foto:Shutterstock

Kako najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac, od 3. oktobra Mekur kreće svojim pravim hodom i evo dana kada možemo realizovati planove i pokrenuti bitne stvari. Samo realizacija se može očekivati i u drugoj polovini meseca.

Takođe, 9. oktobra ćemo imati pun mesec u znaku Ovna i jednostavno ćemo shvatiti gde smo i šta nam je dalje činiti. Krajem oktobra Venera prelazi u znak Škorpije, a 29. oktobra Jupiter se vraća u znak Riba, gde se divno oseća. Jeste nakratko, ali će nas motivisati da sve što nas je opterećivalo odbacimo.

Ovan

Posao: Puno posla, ali je moguće da vam neko zasmeta iz vašeg radnog okruženja. Budite strpljivi i ne reagujte koliko možete. Možete osećati umor, ali samo napred - rad će vam se isplatiti. Nezaposleni, može biti ponuda za novi posao, ali realizacija tek u drugoj polovini meseca.

Ljubav: Sa voljenom osobom radite na komunikaciji. Može doći do sukoba i nezadovoljstva. Pokušajte imati više razumevanja. Slobodnima predstoji mnogo poznanstava i mogućnost flerta. Nije vreme za ulazak u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Energije vam neće nedostajati. Bez većih problema. Više se krećite.

Bik

Posao: Prva polovina meseca bez većih promena. Druga polovina meseca vam donosi pregršt posla i zadovoljstvo na ovom polju. Mogućnost podrške i povoljnog glasa koji će vam biti od koristi. Nezaposleni, dobar mesec za pokretanje ovog polja. Druga polovina meseca vam može doneti pronalazak posla i bićete zadovoljni.

Ljubav: Slobodni, aspektovano vam je druženje i novi ljudi. Dobro obratite pažnju na vaše radno okruženje, možda vam neko privuče pažnju. Mogućnost ulaska u lepu vezu tokom ovog meseca. Zauzeti, bez većih promena. Uživaćete u prijatnim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ovaj mesec vam donosi stabilno zdravstveno stanje. Mogućnost manjih problema sa urinarnom traktom i prolazne prehlade.

Blizanci

Posao: Odličan mesec za napredovanje na poslu. Bićete zadovoljni svojim radom. Puni ste elana i rezultati su tu. Zadovoljni ste svojim finansijama. Nezaposlenima mogućnost pronalaženja posla preko prijatelja ili dobre preporuke.

Ljubav: Lep mesec kada je ovo polje u pitanju. Slobodni, bićete vrlo aktivni. Možda ćete se dvoumiti između dve osobe, ali dobro razmislite. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Izbegavajte sitne nesuglasice i budite smireni u komunikaciji.

Zdravlje: Dobro se osećate ovog meseca. Puni ste energije. Prolazan umor i nervoza su mogući.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Rak

Posao: Puno lepih trenutaka i zadovoljstva kada je ovo polje u pitanju. Biće posla, ali i finansijska situacija se popravlja. Možete se opustiti. Nezaposleni, mogućnost pregovora. Onima koji imaju posao, ali su nezadovoljni, nije vreme za započinjanje novog posla.

Ljubav: Jako lep mesec za ljubav. Mogućnost planiranja zajedničkog života ili proširenje porodice. Neki mogu započeti zajednički život sa partnerom ili ući u brak. Slobodni, druga polovina meseca vam može doneti lepo poznastvo koje može prerasti u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Stabilno zdravlje. Mogućnost prolaznih problema sa probavom i prehladama.

Lav

Posao: Odličan mesec za pokretanje novih ideja i promena nabolje. Mogućnost napredovanja. Bićete zadovoljni svojim finansijama. Nezaposleni, druga polovina meseca vam donosi stabilnost i mogućnost pronalaženja posla.

Ljubav: Slobodni imaju mogućnost lepog poznanstva. Obratite pažnju na ljude koji vas okružuju, možda se baš tu krije neko zanimljiv za vas. Zauzetima predstoje lepi trenuci sa voljenom osobom, uživajte u ovom mesecu kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Obratite pažnju na vaš imunitet.

Devica

Posao: Dosta aktivan mesec. Radićete u povećanom obimu, neki će imati i mogućnost dodatnog posla. Nezaposleni, u prvoj polovini meseca može doći do prepreka, ali budite uporni. Druga polovina meseca donosi mogućnost zapošljavanja. Finansije dobre, samo obratite pažnju na potrošnju.

Ljubav: Lep mesec kada je ljubav u pitanju. Slobodni, javiće vam se neko iz prošlosti ili vi ćete nekoga poželetu da čujete. Druga polovina meseca donosi nova lica u vaš život. Zauzeti, voljena osoba će se zaista potruditi oko vas, uzvratite istom merom.

Zdravlje: Blagi oprez na ishranu. Potrudite se da se zdravo hranite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA