≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR: Ovnovima moguće zanimljivo poznanstvo, Vodolijama potreban odmor

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Kiša, devojka, astrologija, horoskop, zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Odličan je momenat da zatražite pomoć ili uslugu. I vi ćete moći da pomognete drugima, samo nemojte dozvoliti da zapostavite svoje obaveze. Danas se mogu dogoditi zanimljiva poznanstva i susret sa osobama koje će privući vašu pažnju.

BIK

Sledi vam dosta važan razgovor sa osobom koju cenite i poštujete i čiji vam savet treba. Ne ustručavajte se i da predložite neke svoje ideje. Emotivno je dosta korektan dan, mada ćete vi povremeno praviti dramu bez pravih razloga.

BLIZANCI

Uglavnom vam situacije danas idu na ruku, ali ćete se dosta nervirati i žuriti. Imate planove sa emotivnim partnerom, ali će oni verovatno morati da budu odloženi ili zbog poslovnog segmenta ili zbog susreta sa starim prijateljem.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

RAK

Energija ovog dana vam baš i ne odgovara, nervozni ste i imate obaveza preko glave. Žurite jer imate i lične stvari koje morate da završite. Ni drugi deo dana nije bolji, lako može doći do rasprave sa emotivnim partnerom, bez pravih razloga.

LAV

Potrebne su vam osobe koje bi mogle da vas podrže i pomognu vam da realizujete ono što ste planirali. Pokušajte kod nekog od starijih kolega – izaći će vam u susret, ali će vas malo "udaviti" pričom. Odnos sa voljenom osobom je dosta korektan.

DEVICA

Očekujte da se danas naradite (ali i iznervirate) za sve pare. Taman završite sa jednim poslom, a naredni vas već čeka. Pokušajte da se organizujete. U emotivnom segmentu preokreti i iznenađenja. Komunikacija vam je promenljiva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA