≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. OKTOBAR: Rakovima pogodan dan za sve, Strelčevi odlažu bitne odluke

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, astrologija, devojka, žena, jesen, mesec, zodijak

Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Možete se malo povući u sebe, što će drugi protumačiti kao distanciranost, a suština je da vi pokušavate da pronađete rešenje za probleme koji vas muče. I pored ovoga poslovni segment je uspešan, jer ćete biti posvećeni svojim obavezama.

BIK

Osećate jako, podsticajno raspoloženje i pozitivnu napetost prilikom susreta sa ljudima za koje smatrate da možete ostvariti saradnju i korektan poslovni odnos. Iskoristite šanse koje vam ovaj dan nudi. U odnosu sa voljenom osobom vas vuku jake strasti.

BLIZANCI

Informacije vas bombarduju sa svih strana, ali niste sigurni koliko se one uklapaju u ono što ste vi zamislili. Nemojte donositi odluke na brzinu. Nemojte se suzdržavati kada je voljena osoba u pitanju, pokažite joj koliko je želite i volite.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena

Foto:Pixabay

RAK

Dobre ideje, odlična kreativnost, ali će i intuicija biti na visokom nivou. Dan će vam proteći u vrlo dobrom raspoloženju i u odličnim odnosima sa ljudima sa kojima radite. U emotivnom segmentu će vladati uživanje, zadovoljstvo, romantika.

LAV

Neki ljudi iz poslovnog okruženja vas nerviraju tvrdoglavošću. Takođe, smetaju vam da pokrenete neke situacije, pa ćete se ceo dan inatiti sa njima. Pokušajte da budete malo strpljivi i mnogo tolerantni. Ista situacija je i u emotivnom segmentu.

DEVICA

Danas se dešavaju novi momenti u odnosu sa saradnicima. Od vas će se očekivati da povučete konkretnije poteze, ali dobro razmislite o njima. Nemate dovoljno informacija. U emotivnom segmentu, danas prilično korektno i stabilno.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA