≫ 

Nedelja pred nama obiluje astrološkim dešavanjima: Na ovaj dan posebno obratite pažnju

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, devojka, jesen, lepota

Foto: Pixabay

Ponedeljak započinje tranzitom Meseca kroz znak Jarca, što donosi ozbiljnost i brige. Kako će Mesec graditi napet aspekt prema Suncu imaćete osecaj unutrašnjeg konflikta i rastrzanosti. Na ovaj dan nemojte forsirati izlive emocija i bliskost jer je velika verovatnoća da ćete dobiti zid i odbijanje, što će vas navesti na povlačenje i zatvaranje u sebe.

Prejake emocije i nametanje volje izazvaće u drugima neprijatne reakcije. Ovaj dan je najbolje posvetiti zahtevnim umnim i fizičkim poslovima i vežbama. Ako želite da pokrenete neke projekte koji zahtevaju disciplinu i vreme, onda je ovo sjajan dan za takve poduhvate. Sagledajte širu sliku svojih planova i samo krenite u realizaciju. Vreme će pokazati koliko su vaši prvi koraci bili važni.

U utorak očekujte dosta dešavanja jer će Mesec obrazovati više aspekata tokom dana ka različitim planetama, što će dovesti do smene događaja tokom dana. Tokom noći možete imati interesantne snove i zanimljive uvide, pa ih zapišite čim se probudite. Takođe, možete već rano ujutro imati izvesne informacije kroz mejlove i poruke. Do podneva će Mesec i dalje biti u znaku Jarca, a od podneva će se preseliti u znak Vodolije. U ranim jutarnjim časovima bavićete se zaostalim obavezama i raščišćavanjem prošlosti.

Polje karijere i posla je naglašeno, pa se i sada posvetite obavezama. Posle podne možete organizovati neke društvene događaje ili organizovati susret sa prijateljima. Očekujte povoljne informacije i pozive od vaših prijatelja i poznanika. Odličan je dan za promociju putem interneta i društvenih grupa. Ako imate neke svoje proizvode, ideje ili brend, sjajno je vreme da organizujete promociju.

Sreda donosi i lepe događaje, ali i izazove. Prvi deo dana možete dobiti lepe vesti, imati prijatne susrete, ili sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Osećate stabilnost unutar sebe i spoznaju da ste na dobrom putu. Pokušajte da sačuvate mir i spokoj kada predveče situacije budu komplikovane.

Horoskop, astrologija, zodijak

Foto: Pixabay

Ne ulazite u neke rasprave i diskusije u kojima vidite da će nesporazum biti ishod. Nailazite na tvrdoglave ljude koji se drže svojih principa i situacije koje vas izvlače iz zone komfora. Možete očekivati distancu u komunikaciji, odlaganje vaših planova i neočekivane neprijatnosti i promene. Ukoliko se otvorite ka novonastaloj situaciji, sve će se rešiti brže nego što mislite. Početne prepreke i nešto što vam bude delovalo kao nerešiva situacija će se srediti vremenom i sve će doći na svoje mesto.

Četvrtak iskoristite za nova rešenja starih problema. Osećate veći nalet volje i inicijative da se pokrenete u željenom smeru. Prvi deo dana budite aktivni i obavite važne razgovore i dogovore. Puno ćete razmišljati i imaćete sto obaveza u glavi. U popodnevnim časovima Mesec će ući u znak Riba i usporiće vas. Taj deo dana provedite u opuštajućim aktivnostima.

Možete osećati preplavljenost obavezama, pa se povući u odmor i spavanje. Ukoliko se bavite umetničkim i kretivnim poslom, onda je ovo izvrsno vreme da se posvetite svojim talentima ili hobijima. Nije povoljno za racionalna rešenja i ozbiljne razgovore. Fale vam pažnja i fokus i lako zaboravljate.

U petak je mnogo važnije biti u lakoći i zadovoljstvu nego biti u pravu. Mesec i dalje plovi znakom Riba, što je idealno za uživanje, spa-tretmane, masaže, romantiku, lepotu i inspiraciju. Možete više biti pospani, bez koncentracije, pa ne se ne zatrpavajte velikim obavezama. Možete imati veću potrebu za alkoholom, cigaretama, kofeinom ili nekim drugim oblicima zavisnosti, pa osvestite taj momenat i ne prepuštajte se previše. Dan je odličan za pokretanje promena.

Merkur je u trigonu sa Plutonom, pa možete očekivati neke skrivene informacije i vesti koje dolaze do vas. Budi se u vama um detektiva i ako vas nešto bude intrigiralo, bićete uporni u tome da otkrijete ono što vas zanima. Pokušajte da se ne opteretite previše nekom mišlju ili činjenicom.

foto Pixabay

foto Pixabay

U subotu imamo mnoštvo aspekata, od kojih je prvi izazovni aspekt prema Marsu, što lako dovozi do tenzije i svađa. Lako se možete sporečkati sa nekim jer će neka osoba svojim rečima pogoditi vašu slabu tačku i aktivirati ranjivost. Razum i osećanja su pomešani,pa se osećate kao da niste svoji i nemate emocije pod kontrolom. Čuvajte se spletki, ne ogovarajte nikoga i što manje se uplićite u razgovore koji ne vode nikuda. Teško ćete se razbuditi ujutro, pa ako imate negde da žurite, lako možete prespavati alarm i zakasniti.

Ovo nije dan za puno komunikacije ili ozbiljne pregovore i razgovore. Bolje samo zagrlite nekoga ako ne znate šta da kažete. Predveče se Mesec seli u znak Ovna, što će doneti dinamiku i buđenje energije. Možete biti takmičarski nastrojeni sa potrebom za adrenalinom, pa je idealno ako imate organizovano neko aktivno veče. U suprotnom dolazi do viška energije koja se oslobađa kroz konflikte i nestrpljenje. Ove večeri planeta Pluton kreće direktno. Klonite se svadljivih ljudi.

Nedelju završavamo punim Mesecom u znaku Ovna, što će doneti kulminaciju u većini partnerskih odnosa i poslovnih saradnji. Suočavate se sa nezadovoljstvom jedne ili obeju strana jednog odnosa; prisutno je oseća da se ne dobija dovoljno, a kako je Mesec u Ovnu, preplaviće vas emocije koje će vas izbaciti iz takta i učiniti da odreagujete iako ste se do sada povlačili i niste iskazivali svoju borbenu stranu. Izvesnije je da će ženska strana pokazati veliku dozu nezadovoljstva kroz neki emotivni odnos.

Ako neki odnosi započinju ovog dana, najverovatnije je da nije u pitanju osoba koja je idealna za vas. Nešto će vam biti jako privlačno u toj osobi dok će vas druga strana iste osobe odbijati. Svoje nezadovoljstvo možete kompenzovati preterivanjem u hrani, posebno slatkišima. Jako će vam biti važno da se i vaš glas čuje i da ne ispunjavate samo tuđe želje i potrebe.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA