≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. OKTOBAR: Vage u komunikaciji sa zauzetom osobom, Strelac uživa u poslovnoj pobedi

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Osećate ogroman priliv energije, pa je i te kako potrebno da budete aktivni. Lako možete prevazići sve ono što vas je u prethodnim danima kočilo i sputavalo. U emotivnom segmentu su naglašene jake strasti - uživaćete sa voljenom osobom.

BIK

Po nekim situacijama bi ovo mogao da bude naporan dan. Prepreke će se postaviti za ostvarenje vaših planova. Bićete dosta nervozni. Loše za emotivni segment - nesigurni ste, ubeđeni da partner nešto krije od vas ili da nema dovoljnu količnu emocija.

BLIZANCI

Poslovni dogovori se mogu pokrenuti, ali budite sigurni da će vam biti potrebno mnogo truda i aktivnosti. Ipak, preokreti će vam doneti zadovoljstvo. U susretu sa voljenom osobom pružićete svoj maksimum i potruditi se oko nje.

horoskop astrologija Zodijak Foto: PIxabay

RAK

Izbegavajte osobe koje vas čine napetima ili koje utiču na vaše samopouzdanje. Danas je bolje da se povučete i zatrpate obavezama, jer bi vam kontakti sa drugima donosili nesigurnost. Slična situacija je i u emotivnom delu - neizvesnost sa partnerom.

LAV

Vaši su planovi odlični, ali je pitanje koliko ih možete uklopiti u trenutne situacije na poslu. Trudićete se, ali je ishod vrlo neizvestan. Danas ste spremni da se aktivirate prema osobi koja vas vrlo privlači. U odnosu sa partnerom – korektno.

DEVICA

Neka dešavanja vam ne idu na ruku, ali nemate nameru da odustanete od planova. Pokušavaćete da pronađete rešenja za postojeće situacije, više ili manje uspešno. Partner vas nervira svojom tvrdoglavošću. Realno – ni vi niste bolji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA