≫ 

3 znaka koja se smatraju najsebičnijim pripadnicima Zodijaka

Ove osobe razmišljaju samo o uzimanju od drugih, a nikada o tome kako da uzvrate ili ponude neku vrstu podrške

  • 4
Sebičluk, sebična žena

Foto: Shutterstock

Svi smo ponekad egoistični i egocentrični, ali pojedini horoskopski znaci imaju dublje sebične sklonosti od drugih.

Za osobu se kaže da je sebična kada brine samo o sebi i nikada ne uzima u obzir tuđa osećanja. Ova vrsta pojedinca razmišlja samo o uzimanju od drugih, a nikada o tome da uzvrati ili ponudi neku vrstu podrške.

Svaki od horoskopskih znakova ima tako različite i jedinstvene ličnosti, ali ova tri znaka se izdvajaju i mogu se klasifikovati kao veoma narcisoidni.

Horoskopski znak ovan

Foto: Shutterstock

Ovan: Ako žele nešto, bolje je da se sklonite

Ovan je u beskrajnom nadmetanju sa svima oko sebe. Ako su mu rogovi uprti u nagradu, spremni su da se spuste veoma nisko da bi je dobili. Oni će žrtvovati svetost prijateljstva i otuđiti sve oko sebe, sve zato što su tako besno fokusirani na pobedu. Ovan sa zdravim samopoštovanjem verovatno će slegnuti ramenima i priznati da ponekad može biti sebičan.

Međutim, nesiguran Ovan će se zavaravati misleći da uopšte nije sebičan već da je „odlučan“ ili se samo „bori za ono što je ispravno“. Naravno, nisu svi Ovnovi sebični. Ponekad koriste svoju beskrajnu količinu ambicija da pomognu i uzdignu druge. Sa sobom vode svoje voljene sve do vrha. Ako nađete takvog razvijenog Ovna, nikada ga ne puštajte.

Lav: Oni uvek moraju da budu centar pažnje

Poznajete one ljude koji jednostavno moraju da budu u centru pažnje? Čak i ako je neko drugi na redu da zablista, oni će nekako pronaći način da ukradu pažnju. Umesto da slušaju nekoga dok priča, oni zapravo samo čekaju priliku da kažu svoje. Kao da su na ivici potpunog sloma ako nisu u svakom trenutku centar dešavanja. Misle da se sve vrti oko njih, kao da su glavni junaci svake priče, a svi ostali samo sporedni likovi.

Horoskop, Lav

Foto: Shutterstock

Da stvar bude gora, verovatno su potpuno nesvesni svog narcizma. Lav uvek misli da je heroj. Ovo ne znači da su svi Lavovi egoistični. Lav sa visokim funkcijama i samopoštovanjem pronalazi način da uravnoteži svoju ljubav prema centru pažnje sa potrebama drugih. U stvari, oni će biti ponosni što pomažu drugima da prebrode sopstvene strahove, živahno bodreći one koje vole.

Horoskop, Devica

Foto: Shutterstock

Devica: One su u pravu, a svi ostali greše

Device su neverovatno gorde. One su perfekcionisti koji sebe vide kao najinteligentniju osobu u prostoriji. Svi ostali su samo lenji i neodgovorni. One veruju da su uložili vreme i trud da postanu najrazvijenije ljudsko biće koje postoji, što im stoga daje za pravo da kritikuju sve ostale. One će vam suditi bez izvinjenja, ističući vaše mane kao da su oni sami lišeni nesavršenosti, savršene upravo takve kakve jesu.Ako očekujete da će napraviti kompromis, pripremite se da budete razočarani. Svet mora da se menja za Devicu. Ovo ne znači da su Device nesposobne da budu i neverovatno velikodušne. U stvari, saosećajne Device će uložiti veliki napor kako bi se pobrinule za sve ostale oko sebe, često ignorišući sopstvene potrebe. One su novčić sa dve oprečne strane - mogu biti potpuno nesebične i isto toliko sebične.

Video: MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Očekuje nas mesec profesionalnog i privatnog uspeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Napokon

    6. oktobar 2022 | 22:00

    Lav i Ovan tamo gde pripadaju 👍

  • Devica

    6. oktobar 2022 | 22:24

    Za mene tačno, na žalost ili ne tako je. Imam dve drugarice obe Lav, sve su samo nisu sebične. Kad mi je najteže bilo rekle su samo : pričaj šta je problem, i pomogle.

  • SK

    7. oktobar 2022 | 06:22

    Lav je dostojanstven i zaštitnički nastrojen. Ovih sa narcisoidnim poremećajem ima u nekom procentu, kao i u bilo kom drugom znaku. Ovnovi i Jarčevi znaju biti mnogo nezgodniji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA