DNEVNI HOROSKOP ZA 26. NOVEMBAR: Ovnovi treba da očekuju neočekivano, Vodolije su mirne i zadovoljne

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, jesen Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

I pored dobrog početnog momenta, ne računajte mnogo na to da će dan biti miran i bez preokreta. Neočekivani događaji vam idu u susret. Neko od prijatelja vas može izbaciti iz takta. Ne dozvolite da vam to pokvari izlazak.

BIK

Planirali ili ne – poslovni segment će doneti mnogobrojna dešavanja, preokrete i dosta stresa. Ne dozvolite da vas neke situacije previše dotiču. Neko vam može pokvariti raspoloženje, nemojte dopustiti da se to odrazi na odnos sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Vi danas ne znate na koju ćete stranu pre, pa ćete verovatno funkcionisati na više koloseka. Brz i ispunjen dešavanjima dan koji će vas prilično zamoriti. Do kraja dana vam stoji dobro raspoloženje, čak i nove ljubavne šanse.

Retrogradni merkur, zodijak, astrologija, horoskop Foto:Shutterstock

RAK

Prvi deo dana je miran, dok već popodnevni i večernji sati mogu doneti situacije koje vam nisu prijatne. Energiju koja je prisutna bolje iskoristite za aktivnosti i dobro raspoloženje sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni – simpatija vas može iznervirati.

LAV

Neke situacije sa poslovnim ili emotivnim partnerom vam stvaraju pritisak i opterećuju vas. Trudite se da vas ove stvari ne dotiču – ako je neko nervozan, ne mora iznervirati i vas. Sve možete preokrenuti u svoju korist ukoliko budete prilagodljivi.

DEVICA

Izgubićete dosta vremena ukoliko budete pokušavali da ispravljate tuđe „krive Drine“. Nemojte dozvoliti da vas ponašanja drugih dotiču, vi gledajte svoja posla. Osobi koju volite danas možete na pravi način pokazati koliko vam je stalo do nje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA