DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR: Ovnovi nervozni, Blizanci budite oprezni s novcem

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, astrologija, devojka, žena, jesen, mesec, zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas je potrebno da što više budete u pokretu, okruženi prijateljima i osobama koje vam donose dobro raspoloženje. U suprotnom – moguće je da ćete makar u prvom delu dana biti neraspoloženi i vrlo nervozni.

BIK

Ukoliko ste planirali da dan provedete sa emotivnim partnerom, očekujte u početnom momentu neusaglašenost i nervozu. Ova čudna i napeta energija popustiće, dajte priliku jedno drugom da se dobro provedete.

BLIZANCI

Svesno ćete zanemariti ono što ste obećali ili obaveze koje imate i okrenuti se svojim planovima. No, budite sigurni da ćete pre ili kasnije, ovo morati da odradite. Više vodite računa o novcu – danas vam lako klizi iz ruku.

Planete, sunčev sistem, zodijak, astrologija, horoskop Foto:Shutterstock

RAK

Manji problemi sa mlađim ukućanima. Moguće je da ćete biti zabrinuti zbog nekog od članova porodice. Možda bi danas bio dobar momenat da se i odmorite – poprilično vas je iscrpela prethodna nedelja i može se javiti prolazna malaksalost.

LAV

Vi biste na jednu stranu, a emotivni partner ima neke druge ideje za vas dvoje. Teško će danas biti uklopiti se, makar u prvom delu dana. Ako već ne možete da se dogovorite – onda idite i provedite se, svako za sebe.

DEVICA

Iako ste mislili da ćete ovog dana moći da se opustite i odmorite – ispada da ćete naprotiv, baš biti vrlo aktivni. Moguće je da ćete baš ovog dana morati da završite obaveze za koje ste se nadali da ćete moći da ih prolongirate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA