Kako se horoskopski znaci slažu u ljubavi: Najbolje i najgore kombinacije za svaki znak

Vrlo često ljubav nije dovoljna da bi neka emotivna veza uspela da opstane

  • 1
ljubavni par, dečko i devojka, veza Foto: Shutterstock

Znati šta nekoga čini dobrim ili lošim ljubavnim partnerom za vas može da bude ili vrlo očigledno ili potpuna nepoznanica.

Pre nego što počnete da testirate koliko ste kompatibilni sa osobom koja vam se dopada, pogledajte šta kaže astrologija, piše "Yourtango".

Iako bi tek sinastrija mogla da otkrije koliko dobro ćete funkcionisati kao par, i kompatibilnost znakova mogla bi da bude dobra početna tačka.

Ovan

Horoskopski znak ovan Foto: Shutterstock

Ukoliko ste rođeni u ovom vatrenom znaku, najbolje ćete se slagati sa Vagama, a najgore sa Rakovima.

Veza između Ovna i Vage počiva na ljubavi i naklonosti. Iako postoji verovanje da ličnosti koje su suštinski različite ne mogu da funkcionišu kao ljubavni par, u slučaju Vage i Ovna to ne važi.

Ovan je glasan i direktan, a Vaga tiha i diskretna, ali ovaj spoj odlično funkcioniše. Vaša veza nikada neće biti dosadna.

S druge strane, veza između Ovna i Raka je osuđena na propast. Raku je potrebno mnogo pažnje, a Ovan to nije u stanju da ispuni.

Bik

Horoskop Foto: Shutterstock

Vi se najbolje slažete sa osobama rođenim u znaku Raka, a Lavove bi trebalo da zaobilazite u širokom luku.

Bik i Rak mogu da budu potpuno otvoreni jedno prema drugom, da ne skrivaju osećanja i da, bez obzira na okolnosti, do kraja života budu duboko emotivno povezani. Ovaj horoskopski par zna da uživa u kućnom ambijentu - nije im potrebno društvo da bi se dobro zabavili.

Partnerstvo između Bika i Lava nikada neće uspeti, jer se radi o osobama koje imaju potpuno različite poglede na svet. Lav voli gužvu i druženje, dok je Bik sasvim drugačiji.

U očima jednog Bika osoba rođena u znaku Lava je previše nemirna i stalno joj je potrebna stimulacija, a to je ono što Bik ne može da razume.

Blizanci

foto Pixabay foto Pixabay

Ukoliko ste rođeni u ovom vazdušnom znaku, odlično ćete se dopunjavati sa Strelčevima, dok su osobe rođene u znaku Device za vas najlošiji izbor.

Blizanci i Strelac su odličan astrološki par; savršeno se razumeju, ništa ne kriju jedno od drugog, duboko su povezani i na emotivnom i na fizičkom nivou. Čak i ako raskinu, brzo se vraćaju jedno drugom.

Spontanim Blizancima nikako ne odgovara stroga i analitična Devica, zbog čega je njihova veza u startu osuđena na propast. Ličnosti im se do te mere razlikuju da će teško funkcionisati i kao ljubavnici, ali i kao prijatelji.

Rak

Horoskop, rak Foto: Shutterstock

Osobe rođene u ovom vodenom znaku izvanredno se slažu sa Jarčevima, ali bi trebalo da izbegavaju Ovnove.

Rak i Jarac su kao jin i jang; postoje stvari koje Rak voli, a Jarac mrzi, i obratno, ali ne dozvoljavaju da ih ova različitost udaljava.

S druge strane, energija Ovna iscrpljuje Rakove; dok Rak želi da leškari na kauču, entuzijastični Ovan neumorno trčkara naokolo i izluđuje svog emotivno preosetljivog Raka. Da bi izbegao slomljeno srce, Rak se povlači, što Ovan doživljava kao nizak udarac. Čak i ako je među njima velika ljubav, ona neće uspeti da ovaj dvojac zadrži na okupu.

Lav

žena, horoskop, zodija, astrologija Foto: Pixabay

Astrolozi kažu da se rođeni u znaku Lava najbolje slažu sa Vodolijama, a da su najmanje kompatibilni sa Bikovima.

Veza između Lava i Vodolije je najčešće nezaustavljiva i veoma dinamična, sa puno podrške i naklonosti.

Kad je reč o odnosu Bika i Lava, u ovom slučaju suprotnosti se ne privlače. Dok Lav čezne za aplauzima u visokom društvu, Bik mašta o odmoru u fotelji umotan u toplo ćebe.

Devica

Horoskop, Devica Foto: Shutterstock

Ukoliko ste rođeni u ovom zemljanom znaku, vaš idealan partner je osoba rođena u znaku Riba. Koliko god možete, izbegavajte Strelčeve kao emotivne partnere.

Kompatibilnost Device i Riba je neverovatna; oboje ste toliko saosećajni i mirni da je velika ljubav očekivan sled događaja između vas. Ribe i Devica su uvek sinhronizovani, što obećava da jedno drugom neće priređivati neprijatna iznenađenja.

Ali, to se ne bi moglo reći za Device i Strelčeve. Sistematične Device koje sve žele da drže pod kontrolom izluđuje nepromišljen pristup životu kakav Strelčevi brižljivo neguju. Još ako im to i kažu naglas, eto raskida o kom će se dugo pričati…

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA