4 znaka Zodijaka koji se zaljubljuju u potencijal: Stvaraju nerealne scenarije i veličaju partnera

Veruju u nepostojeće ideale!

  • 0
Prvi sastanak, ljubavni par, partneri Foto: Shutterstock

Ulazak u odnos za koji niste sigurni da će rezultirati vezom, ali dajete mu velike šanse - poznato je i kao zaljubljivanje u potencijal, piše Pinkvilla.

Kada se osoba zaljubi u potencijal svog partnera, ne prihvata ga onakvim kakav jeste, već umesto toga veruje da će se promeniti i poboljšati.

Takve osobe zamišljaju da njihovi saputnici mogu postati puno bolji i ne prihvataju ih onakvim kakvi jesu, ne prihvataju čak ni njihove prave namere. Nepravedno je i nepošteno ulaziti u vezu sa očekivanjem da možete promeniti svog partnera.

Ova četiri horoskopska znaka se zaljubljuju u potencijal svog partnera.

Ribe

Ribe se obično zaljubljuju impulsivno, a da nisu ni svesne šta sve može da se desi zbog nedostatka realnog sagledavanja partnera. Ribe uživaju u maštanju i stalno stvaraju romantične, čak i holivudske scenarije u svojim glavama sa svojim partnerom.

Blizanci

Blizanci žele slobodu da rade i ponašaju se onako kako žele. Iz tog razloga, oni misle da će im veza sa nekim omogućiti da partnera oblikuju po svojoj zamisli. Oni mogu otkriti veštine i talente koje zapravo njihovi potencijalni partneri ne poseduju. Spremni su da prihvate izazov modifikacije svog budućeg saputnika kako bi odgovarao njihovim željama.

Vaga

Iako se Vage lako zaljubljuju, ove romanse su iznenađujuće kratke. Iako strastvene, Vage se ne zaljubljuju u bilo koga i obično su zavedene fizičkom privlačnošću. Vaga bi mogla naići na površnu vezu bez osnova ili sposobnosti da traje. Umesto da budu iskreni ili da se zalažu za ono u šta veruju, one često više brinu o tome kako ih drugi vide.

Strelac

Strelac duboko brine kako će ih drugi ljudi doživljavati i zaljubljuje se u potencijal svog partnera. To bi mogao biti uzrok kratkog životnog veka njihovih veza. Oni imaju tendenciju da budu privučeni ljudima koji mogu da zadrže njihovu pažnju na kratko vreme kroz smislen razgovor i humor i često nisu svesni da bi mogli biti prevareni baš zbog svojih nerealnih percepcija.

Video: Ovi horoskopski znakovi u trenu mogu da vam zagorčaju život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA