≫ 

Najlakši način da unesete vitamine i minerale u svoj organizam

Moderan način života nametnuo nam je ubrzan tempo življenja, a ljudi uprkos velikoj potrebi nemaju vremena za fizičku aktivnost, zdravu ishranu i kvalitetan način života

  • 0
Umorna žena u kancelariji, posao, kancelarija, naočare Foto: Shutterstock

Za zdravlje celokupnog organizma potrebno nam je nešto što nas krepi, neguje, hrani, jača, podiže i oplemenjuje, ali na žalost moderan način života uglavnom nam čini suprotno.

Put do dobrog zdravlja čini se jako dalekim jer se savremeni čovek sve manje kreće, jede brzu hranu, nabijen je stresom, ne stiže da se posveti sebi, sedi za računarom po osam sati i duže, a stvar je još lošija ako se svemu tome doda i pušenje i konzumiranje alkohola.

Obaveze nas često do te mere pritiskaju da ne stižemo da unosimo dovoljno minerala i vitamina koji su nam preko potrebni, a unosimo ih preko voća i povrća.

Pomislite samo, kada ste poslednji put uneli valjanu količinu voća i povrća u svoj organizam? Umesto toga, biramo nešto na brzinu, industrijsku hranu, čokoladice, brzu hranu itd.

Upravo je ubrzani način života glavni krivac zbog kojeg je vaše telo željno vitamina zbog čega dolazi do pada imuniteta i iscrpljenosti.

Znamo da je za pripremu zdravog jela punog vitamina potrebno odvojiti vreme i to predstavlja mnogima problem, ali za to sada postoji rešenje.

Kako da doprinesem jačanju imunog sistema?

Jana vitamin immuno sadrži vitamin C, B6, B12 i cink koji mogu da ojačaju oslabljeni imuni sistem.

Jana PR, devojka trci Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Jana/Shutterstock

Ako se osećate iscrpljeno i malaksalo i da je vašem imunitetu potrebno jačanje, onda će vam Jana vitamin immuno pomoći u tome.

Sadrži vitamine B6 i B12, vitamin C i cink koji svi redom doprinose normalnom održavanju funkcija imunog sistema.

Osvežavajući ukus limuna i Jane prirodne mineralne vode odličan su izbor onda kada vašem oslabljenom imunitetu treba pomoć, a ujedno i osveženje organizmu tokom vrelih letnjih dana.

(Telelgraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA