• 8

Prost trik koji sprečava cepanje najlonki i čini ih "neuništivim" - a nije lak za nokte

Pocepane najlonke mogu da vam upropaste veče i često u tome uspevaju, nažalost

  • 8

Mnoge pripadnice lepšeg pola će se složiti da nema ničeg goreg od pocepanih čarapa. Sav trud, spremanje, doteravanje u samo jednoj sekundi ode u pogrešnom smeru, a ružan detalj progoni vas ostatak večeri.

Da li su hulahopke novi srpski brend? Dame iz ove velike zemlje fascinirane su našim čarapama!

Nije smak sveta, ali jednostavno se radi o jednoj od onih malih, iritantnih pojava koje mogu da vam upropaste veče. I često u tome uspevaju, nažalost.

Ženski mozak ponekad funkcioniše na čudnim frekvencijama, pa eto, dozvolimo sebi da nas takve sitnice izbace iz takta.

Pa se služimo trikom s lakom za nokte, iako je tada, u većini slučajeva već prekasno. Prekinuta nit je krenula duž noge i nije se zaustavila, pa je lak samo privremeno rešenje, da se bar u nekom trenutku zaustavi dalje cepanje.

Ove zime ne morate da binete o takvoj situaciji, ovaj trik je pravi spas. Toliko je jednostavan da ga morate isprobati, a žene se kunu u njegovu delotvornost. Nakon njega vaše hulahopke i najlonke ostaju kao nove, nepoderive su, a sačuvana je i boja i kvalitet.

Foto: pixabay.com

Trik je u zamrzavanju!

Da, zima je, ali za lepotu se smrzava. Stilista mnogih poznatih i slavnih, Denis Caldvel kune se da zamrzavanjem najlonki osiguravate njihovo trajanje.

Sve što trebate je da pokvasite svoje omiljene hulahopke, spakujete ih u plastičnu kesu i stavite ih u zamrzivač preko noći. Ujutru su spremne za oblačenje i garantovanao će biti jače nego pre.

Na ovaj način molekuli u tkanini očvrsnu, a na sobnoj temperaturi se pregrupišu, postajući jači i na taj način se redukuju '"slabe tačke".

I na kraju, dobra vest: Zamrznute najlonke ne treba ponovno podvrgavati ovom procesu,samo jednom je dovoljno do su još nove!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Duks

    Zena na poslu, ja ogladneo. Da otvorim zamrzivac... unutra najlonke... bas cu se najesti...

  • Balkanski$pijun

    Само тако ..

  • Zlatka

    Unihop ce vam vecito trajati-ukoliko ih kupite i ne koristite ih! Hahah...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima