Motivaciono predavanje Žarka Paspalja u Ušću: Pogledaj život sa vedrije strane

Žarkovu bogatu košarkašku karijeru činile su brojne pobede i šampionske titule, ali i izazovi koji su ga pratili.

  • 1

Proslavljeni košarkaš, Žarko Paspalj održaće predavanje na temu "Pogledaj život sa vedrije strane", u utorak 23. oktobra u 20 časova, u sali 10 bioskopa Cineplexx u UŠĆE Shopping Centru.

Njegovo predavanje biće trinaesto po redu, u okviru projekta "Lepo mi je, jer tako želim", koje ogranizuju Centar za lični razvoj LEPO MI JE i UŠĆE Shopping Center.

Žarkovu bogatu košarkašku karijeru činile su brojne pobede i šampionske titule, ali i izazovi koji su ga pratili. I na privatnom planu imao je situacije iz kojih je uvek izlazio još jači i sa osmehom na licu. Kako je u tome uspeo, šta mu je bilo najvažnije, najteže, a šta lako, podeliće sa publikom na predstojećem predavanju.

Centar za lični razvoj "Lepo mi je" i UŠĆE Shopping Center, projektom "Lepo mi je, jer tako želim, nastoje da pruže inspiraciju i motivaciju, kroz priče poznatih i ostvarenih ljudi.

Foto: Milena Đorđević

- Od ljudi koji su postigli veliki uspeh u poslu i životu, uvek ima nešto dobro da se nauči. Možda baš oni imaju odgovor ili ideju koja nam je u ovom trenutku potrebna. Zato pažljivo biramo predavače i teme - ističe Milica Stojiljković, autor projekta i osnivač Centra za lični razvoj "Lepo mi je".

Ona dodaje da je svako dosadašnje predavanje bilo jedinstveno i da je publika od sportista, profesora, glumaca, muzičara, pisaca, trenera čula brojne ideje i dobila odgovore na ključna životna pitanja.

- Važno nam je da svojim posetiocima ponudimo i jedno sasvim drugačije iskustvo, a to je promišljanje o sebi, svojim ciljevima i životnim prioritetima - kaže Nevena Martinović, PR Ušće Shopping Centera i dodaje da svi zainteresovani karte za predavanje Žarka Paspalja mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA