Evropski stručnjaci dolaze na Belgrade Food Show - konferencija i sajam visokokvalitetne hrane koji morate posetiti

Tokom ova dva dana, eminentni evropski i domaći stručnjaci održaće niz predavanja u cilju postizanja uspeha na stranom tržištu

  • 0

"Belgrade Food Show" unikatni biznis događaj, sajam i konferencija, a jedinstvena je prilika za sve pripadnike ove branše. Na njemu će se 5. i 6. novembra u hotelu "Crowne Plaza" okupiti proizvođači, kupci i distributeri visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda iz Srbije i regiona.

Tokom ova dva dana, eminentni evropski i domaći stručnjaci održaće niz predavanja u cilju postizanja uspeha na stranom tržištu. Među njima biće i Alan Coxon, jedan od najpoznatijih kuvara i televizijski voditelj iz Velike Britanije. On je višestruko nagrađivani poznavalac pripreme hrane, međunarodni sudija, dobitnik najprestižnijih gastronomskih nagrada sa pet napisanih priručnika u kuvanju. Alan je i konsultant u oblasti gastronomije, te će se idealno uklopiti i preneti svoja znanja posetiocima Belgrade Food Show-a.

Nakon uvodnih izlaganja uslediće predavanje Honorata Jarocka, više analitičarke u sektoru hrane i pića Mintel Consultinga, jedne od vodećih svetskih konsalting kompanija, na temu dominantnih svetskih trendova u industriji hrane. Temu "put do tržišta, od pakovanja do distribucije" obradiće Simon Waring, izvršni direktor Green Seeds Group, UK, a tome će uslediti panel o putu proizvođača do polica velikog regionalnog lanca.

Na kraju, posetioci će moći da čuju iskustva proizvođača iz Srbije i regiona koji su uspešno savladali sve izazove i prešli put od osnivanja biznisa do prodora na tržište i rasta.

Događaj organizuje Asocijacija za promociju srpske hrane uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA