≫ 

Retrogradni Merkur zagorčava nam život ovih dana: Evo šta morate obavezno da uradite da se ne biste kasnije gorko kajali

Imate li utisak da ovih dana nešto i ne ide sve baš onako kako treba?

  • 1

Viđamo sve više svađa, propadaju i oni najbolji planovi u zadnjem trenutku i koliko god ranije kretali svi nekud kasne, a sve zbog retrogradnog Merkura.

Sve od 16. novembra do 1. decembra vlada Merkur koji se kreće retrogradno i doći će do neizbežnih sukoba u komunikaciji tokom ove faze, biće otkrivene tajne i izrečene neke grube reči. On može da poremeti tehnologiju pa treba preduzeti mere predostrožnosti sa digitalnim podacima pa sačuvajte sve kopije negde.

Može da se desi da vam neki kućni aparat prestane sa radom. Foto: Milena Đorđević

U astrologiji, Merkur vlada komunikacijom, putovanjima i tehnologijom i upravo zbog toga stvari mogu da krenu po zlu u ovom periodu. Sada ne treba započinjati ništa novo već trebate da se fokusirate na aktivnosti obnavljanja i vraćanja. Povežite se sa starim prijateljima, preuredite sobu, obnovite odnose sa partnerom. Budite na oprezu, jer Merkur može da vrati stari plamen, ali često u svrhu zavaravanja.

Nemojte da se iznenadite ako dobijete zahtev za prijateljstvo od nekoga koga niste videli još od detinjstva.

Tokom perioda retrogradnog Merkura trebate da pregledate sve ugovore i pravne dokumente koje potpisujete, stanete i duboko udahnete pre razgovora sa nekim, obratite pažnju na vaše pošiljek i mail-ove i obavezno proverite vaš auto. Savetuje se i da krećete dosta ranije na sastanke, da se viđate sa starim prijateljima i porodicom, budete sentimentalni, oprostite i završite nešto što nije rešeno do kraja.

Retrogradni Merkur donosi neke opasnosti, ali i mnogobrojne prilike. Foto: Profimedia/Alamy

Ono što nikako ne smete da radite je da kupujete nova kola, električne aparate i opremu, potpisujete ugovore koje niste skroz pročitali, ne obnavljajte staru romensu bez razmišljanja, započionajti nove stvari pre nego završite sa starim i nikako ne širite tračeve.

Ovo je period koji nam daje odličnu priliku za rešavanje nedovršenih poslova, jer većina nas započinje milion stvari koje ne možemo da završimo. To stvara veliki psihički nered, pa iskoristite ovu priliku za završavanje obaveza i stvaranje jasnije vizije za budućnost.

(Telegraf.rs/miss7zdrava.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Кетрин

    19. novembar 2018 | 16:00

    Ко се чува и Бог га чува. Само полако и опуштено. Све дође на своје. А ко шири трачеве и клевете о другима сам ће упасти у замку коју је другоме спремао

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA