≫ 

Jelena Đoković otkrila je svoj recept za bruskete bez hleba koje pravi od namirnice koju svi obožavamo

Poznata dama otkrila nam je recept za najukusnije bruskete ikada

  • 6

Recept za savršene bruskete dala nam je Jelena Đoković, a ono što nas je najviše iznenadilo jeste da ona za njihovu pripremu uopšte ne koristi hleb već jednu od namirnica koju svi imamo u našoj kuhinji - krompir!

- Brusketi bez hleba? Može. Umesto hleba krompir, napisala je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана

Ono što možemo reći za ove bruskete jeste da su mnogo ukusniji od onih klasičnih koji se prave na uobičajeni način. Krompir je namirnica koju obožava većina ljudi u Srbiji i odlično se slaže sa paradajzom koji je ovom jelu savršen prilog.

Potrebno je da isečete krompir na kriške, prepečete ga u rerni, a kao prilog možete da koristite iseckan paradajz i druge namirnice i začine po želji.

Pustite mašti na volju, pa kao prilog dodajte i malo slanine ili šunke, kačkavalj ili mocarelu. Pazite na kaloričnost brusketa i držite se zdravih namirnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    27. novembar 2018 | 13:07

    Poznata dama?!Zanimanje žena poznatog sportiste!

  • vegan

    27. novembar 2018 | 14:09

    aha, jastoga na puteru koji ce spremiti od šargarepe i margarina, mljac.

  • Rile

    28. novembar 2018 | 02:07

    Kako mozete da komentariste negativno zena se trudi lepa skolovana pametna ima novca moze da pljuje po svima a ponasa se sasvim normalno,vise vam prija Karleusa i ostale starlete sram i stid da vas bude Jelena je zena za primer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA