≫ 

Ako želite da vam bude toplije kada uvečete legnete u krevet - promenite posteljinu

Kada dođu hladni dani treba se dovijati i održavati toplotu u domu

  • 0

Jedan od načina da vam u domu bude toplije, pogottovo uveče kada odete na spavanje, jeste da na vreme promenite čaršave.

Divan je osećaj kada uveče legnete u krevet, a ako je on još i topao pa to je prava premija. To je moguće samo ukoliko imate adekvatne čaršave zbog čega vam savetujemo da ih odmah zamenite ako nisu adekvatni.

Foto: Pixabay.com

Kada je reč o materijalima za zimu, flis je uvek prvi koji nam padne na pamet kao odlična opcija da se ugrejemo čim pre legnemo u krevet. Ono što se ovim čaršavima zamera jeste da se oni brzo izližu, ali ukoliko su 100 odsto od flisa onda je šansa za to manja.

Odličan izbor može da bude i pamuk koji je odličan u regulaciji toplote. On omogućava da vazduh struji kroz posteljinu i vašoj koži dozvoljava da diše. Odličan je kod regulacije toplote i sprečava da se preznojimo i probudimo mokri.

Ako imate malo veći budžet i ne volite previše toplotu, onda je za vas idealan izbor svilena posteljina. Ona se savetuje samo onima koji se malo više znoje dok spavaju pa im svila održava temperaturu tela nižom. Svileni čaršavi hlade i zato su samo za one koji nisu zimogrožljivi.

(Telegraf.rs/bustle.com/brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA