Oni su najbolji kuvari horoskopa: Uz njih ćete biti siti i probaćete savršene specijalitete koje spremaju sa mnogo ljubavi

Oni kuvaju od srca i sve što spreme je preukusno

  • 5

Ono što čini dobre kuvare jeste ljubav prema hrani, enciklopedijsko znanje kada je reč o tehnikama kuvanja i sastojcima, spremnost da se eksperimentiše sa namirnicama, ali i jo nešto - naklonost zvezda.

Dobar kuvar treba da ima prirodni talenat, sklonost ka učenju i sposobnost da napravi nešto izvrsno. Kuvanje je više od sposobnosti, jer zahteva i talenat. Neki pripadnici Zodijaka imaju ličnih sklonosti ka kuvanju i bolji su kuvari od ostalih. Ovo su znaci koji su kuvari sa 5 zvezdica.

Bik

Bikovi su velike estete kada je hrana u pitanju. Foto: Pixabay.com

Vešto koristi svoj osećaj za miris, ukus i estetiku u kuvanju. Oni neće servirati ništa što nije prethodno lepo aranžirano ili nema odličan ukus. Za njih je hrana uživanje i zabava i retko se dešava da oni spreme loš obrok.

Rak

Obožavaju da prave hranu za porodicu i prijatelje. Daju sve od sebe kada kuvaju za druge ljude. Ne znaju možda sve tehnike i trikove u kuvanju, ali par sa kojima raspolažu daju im odlične rezultate. Oni ne eksperimentišu mnogo sa hranom, ali ono što spremaju je najčešće preukusno. Kuvaju za svoje voljene kako bi im pokazali koliko su voljeni.

Vaga

Vrhunski majstori kada je reč o eksperimentisanju sa ukusima i metodama kuvanja. Njihov unutrašnji osećaj za balans im ide u prilog kada je reč o kuvanju. Prate striktna pravila u kuvanju pa im je to odlično kada je reč o pecivu. Imaju sposobnost da prilagode svaki recept. Još jedan razlog zašto su Vage odlični kuvari je taj što uče iz svojih grešaka, pa kada probaju da naprave jelo koje su pre pogrešile - ono ispadne bar 10 puta bolje.

Jarac

Jarac obožava da kombinuje različite namirnice i začine. Foto: Pixabay.com

Kuvanje opušta Jarca i deluje isceljujuće na njega. Uživa u seckanju luka, pranju zeleniša i obavljanju kulinarskih zadataka. Voljan je da odradi sve teške zadatke koje recept zahteva, pogotovo ako ga nakon toga ček aukusna nagrada. Ima zdrav apetit ali ne preteruje kada je količina hrane za druge u pitanju. Ima dugu listu jela koja sprema sa velikim uspehom i stalno je produžava.

Blizanci

Ono što je u kuvanju njima najvažnija spozanja jeste da deljenje obroka doprinosi povezivanju ljudi, a razgovor o priopremi jela je odličan za razbijanje leda. Uživaju u ukusnoj hrani i vole da kontrolišu ono što jedu. Često biraju zdravu hranu koja je ukusna i hranljiva. Koriste začine i sastojke iz celog sveta. Njihov talenat je veliki i znaju tačno koja namirnica se slaže sa kojim začinom. Vole da uče o hrani drugih kultura i često su trend seteri kada je hrana u pitanju.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    1. decembar 2018 | 07:06

    Najbolje kuvaju device. Ja nisam u tom znaku ali je provereno 100% za njih

  • Bravo

    30. novembar 2018 | 22:50

    Tacno za Bika. Obozavam da kuvam i odusevim svoje goste i najmilije 😊

  • BASA

    5. decembar 2018 | 13:48

    Najbolje kuvam kada primim penziju !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA