Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu – praznik za vaša nepca

Za sve one koji su u potrazi za malim trikom kojim bi razvedrili sive dane kasne jeseni, iz Somboleda stiže potpuno novi proizvod – Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu, praznik za nepca koji sebi morate priuštiti

  • 1

Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu je inovativan proizvod koji se, zahvaljujući svojoj bogatoj teksturi, može se jesti kašikom. Njegova gusta, kremasta tekstura i neodoljiv, pun ukus donose iskustvo uživanja po meri pravih hedonista. Dostupan u praktičnom pakovanju od 150 grama, sa 6 odsto mlečne masti, Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu idealan je izbor za slanu užinu.

Poslužite Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu uz oprobane gurmanluke i svaki zalogaj biće slasniji. Bilo da ga kombinujete sa toplim, hrskavim pecivima i pitama, ili sa tradicionalnim specijalitetima poput sarme i musake, uz Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu dobro poznate ukuse doživećete na potpuno nov način. Oni koji vole da eksperimentišu mogu probati i njegovu slatku stranu, jer uz dodatak meda, orašastih plodova i suvog voća ovaj proizvod postaje neodoljiva poslastica.

Priuštite sebi trenutke uživanja uz Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. decembar 2018 | 09:11

    To je sigurno ukusno,ali mislim pravo izvorno kiselo mleko kako se pravi na selu da je to ono pravo sto krepi i osvezava🏡🐮a kiselo mleko od koze🐐 je isto jako zdravo i dobro za mrsavljenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA